Ce diferență de vârstă este între Ion Țiriac și Laurette. După mulți ani de tăcere, bruneta a recunoscut relația cu miliardarul român

De ce s-au despărțit, de fapt

Scris de: Daoud Andra

22 Feb. 2024

De-a lungul timpului, numele lui Ion Țiriac a fost asociat cu câteva femei celebre și extrem de frumoase din România, dar și mult mai tinere decât el. Pe lista cuceririlor milionarului se află, printre alte nume, Andreea Marin și Laurette. Dacă prima nu a recunoscut niciodată public legătura, cea de-a doua a vorbit recent despre relația pe care a avut-o cu afaceristul.

Laurette a recunoscut că s-a iubit cu Ion Țiriac

În anul 2016, lumea mondenă era luată cu asalt de zvonurile potrivit cărora Laurette și Ion Țiriac formează un cuplu. Cei doi au fost văzuți atunci pe o plajă din Mamaia, însă niciunul dintre ei nu a confirmat, la acel moment, că ar avea o legătură amoroasă. Mulatra a susținut că omul de afaceri a ajutat-o la filmarea unui videoclip, împrumutându-i unul dintre bolizii de lux pe care îi are în colecție.

Citește și: Laurette, reacție tranșantă după ce a fost criticată că cere ajutor social pentru a-și crește fiica. Vedeta a dat cărțile pe față, care este situația ei de fapt

Invitată recent la un podcast, Laurette a recunoscut că s-a iubit cu milionarul. Chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 44 de ani, s-au înțeles de minune, iar omul de afaceri o făcea să se simtă ca o regină, după cum a dezvăluit ea. Laurette nu a fost deloc zgârcită cu privire la detalii, ba chiar a spus cum îl alinta pe cel mai bogat român, în perioada în care formau un cuplu. Bruneta a mai dezvăluit și ce calități aprecia Țiriac la o femeie, precizând că nu este un bărbat ușor de mulțumit.

”Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi. Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corazon, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă. Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat, trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului.

Citește și: Câte mașini are Ion Țiriac, la 84 de ani. Magnatul plănuiește să își mărească colecția impresionantă

Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială. Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine?! Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a dezvăluit Laurette, în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Ce diferență de vârstă este între Ion Țiriac și Laurette. După mulți ani de tăcere, bruneta a recunoscut relația cu miliardarul român
Ion Țiriac și Laurette au fost surprinși la mare, în anul 2016

Care a fost motivul despărțirii

Ion Țiriac și Laurette au avut o relație discretă, iar la momentul despărțirii, presa a speculat că motivul ar fi fost infidelitatea mulatrei. Acum, la câțiva ani buni după ce s-a consumat idila, Laurette a recunoscut că ruptura s-a produs din vina ei. Fostul fotomodel a spus că nu a fost sinceră cu omul de afaceri și că, din această cauză, povestea lor s-a încheiat. Mulatra nu a dat multe detalii, însă a precizat că a fost vorba despre o terță persoană, lăsând să se înțeleagă că avea și pe altcineva, în perioada în care se iubea cu Țiri, așa cum îl alinta ea.

Citește și: Laurette, fericită că instanța a făcut dreptate în cazul agresorului ei. Câte mii de euro trebuie să primească daune morale: „Nu mai are voie să se apropie de mine 5 ani” VIDEO EXCLUSIV

”A fost un vis care s-a împlinit, dar a fost greșeala mea, recunosc pentru prima dată. A fost greșeala mea pentru că trebuia să fiu mult mai sinceră! Am greșit, da! Trebuia să spun asta sunt, uite așa, așa… de acolo mi s-a tras. A fost vorba de o terță persoană. Dacă eu eram sinceră, nu se termina. Nu, nu am jucat la două capete. Dar nu am spus adevărul de frică să nu pierd persoana respectivă. Dar nu a fost bine, regret! Dar, pot să spun acum că am jucat la cel mai înalt nivel”, a mai spus Laurette.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *