Laurette, fericită că instanța a făcut dreptate în cazul agresorului ei. Câte mii de euro trebuie să primească daune morale: „Nu mai are voie să se apropie de mine 5 ani” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a lăsat în urmă televiziunea și locuiește în Franța

După doi ani în care și-a căutat dreptatea în tribunale, Laurette a câștigat procesul cu Marian Tătic, bărbatul care a agresat-o într-o cameră de hotel. La momentul respectiv nu i-a fost nici teamă, nici rușine să-și spună deschis povestea, însă a încercat pe cât de mult a putut să o țină departe pe fiica ei, Serena, de tot acest scandal. Acesta a fost și motivul principal pentru care a decis să se mute din țară. Laurette a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu i-a povestit fiicei sale depsre trauma prin care a trecut.

Laurette, despre fiica ei

Imediat după acest scandal, Laurette a decis să se mute în Franța, acolo unde să-și poată crește fiica departe de tot ce înseamnă showbizul autohton. Se pare că a fost cea mai bună decizie, căci, la 12 ani, Serena nu are acces la social media și nici nu este dependentă de gadget-uri. Spre norocul ei, Laurette mărturisește că fiica ei nu a ajuns încă la perioada adolescenței și că se bucură de un copil extrem de cuminte.

„Încă este micuță. A început să mă întrebe tot felul de chestii. Ca să îți dau un exemplu, m-a întrebat acum câteva zile de ce se pupă copiii la școală. Am încercat să-i explic că atunci când iubești, te pupi”, ne-a povestit Laurette, completând că nici nu este genul de copil care să-și dorească tot felul de lucruri materiale sau haine de brand.

Citește și: Suma pentru care Laurette și-ar înșela soțul: “De ce să fiu ipocrită”

„Este un copil atât de modest și nu își dorește cine știe ce. Ea nici măcar nu se îmbracă în rochii. Ea nu are rochii acasă, nu are fuste, ea e mai mult pe stilul sport. E un copil care niciodată nu cere, cere doar să meargă la echitație, să îi plătesc abonamentul la pictură și cam atât. Recunosc că până acum mi-a cerut o singură dată, a văzut ea o pereche de adidași care i-au plăcut, lucru pe care îl face foarte rar, și mi-a cerut să-i cumpăr acea pereche. Erau niște adidași mai scumpi, dar i-am cumpărat. Dar în rest nu cere. Nu cred că o să compenseze mai târziu pentru că vezi un copil. Știi cum se zice, îi vezi cei 7 ani de acasă”.

„Trebuie să plătească și 13.000 de euro daune morale”

Deși extrem de deschisă în conversațiile cu fiica ei, Laurette nu a simțit că trebuie să vorbească despre trauma trăită în urmă cu doi ani.

„Vizavi de subiectul ăsta eu sunt foarte fericită că s-a făcut dreptate. Agresorul și-a primit pedeapsa corectă. Zic că instanța a dat o pedeapsă corectă, 3 ani și 8 luni cu executare. Într-adevăr trebuie să plătească și 13.000 de euro pentru daune morale. Nu mai are voie să se apropie de mine timp de 5 ani. Eu am zis din 2021 când s-a întâmplat și niciodată nu mi-am schimbat declarația, niciodată nu am schimbat ceea ce am spus, doar că presa, în momentul respectiv, a luat ca și bun spusele lui, lucru care mi s-a părut puțin deplasat.

Citește și: Laurette a spus adevărul despre relația cu Ion Țiriac. Ce s-a întâmplat între ei, de fapt: “Nu a fost bărbat să refuze”

Pur și simplu m-au denigrat doar pe mine ca și om de televiziune, ca om în societate, ca și mamă, și nu au vrut să afle și partea cealaltă, adică să afle și cine este cu adevărat omul acesta. Nu o spun eu, ci o spune instanța pentru că la dosar există foarte multe dovezi depuse de alte fete care au fost agresate de către el. Sunt apeluri la 112 făcute de femei, un alt caz este când într-o noapte a agresat o fată în scara unui bloc și fata respectivă a sunat la 112, iar el a fost încătușat și dus la poliție, adică sunt lucruri pe care presa nu a dorit să le expună”, ne-a mai povestit fosta vedetă TV.

Pe de altă parte, nu pentru că i-a fost rușine pentru cele întâmplate, ba din contră, chiar a primit aprecieri din partea altor femei care nu au avut curajul ei și au tăcut atunci când au fost victime ale hărțuirilor, ci pentru că fiica ei trecuse deja printr-un incident asemănător și nu a vrut să-i insufle și mai multă teamă.

„Uite că mie nu mi-a fost rușine, am luptat pentru dreptatea mea și într-un fel cred că am putut să fiu un exemplu că atunci când ești agresat, lovit sau jignit, orice altceva, nimeni nu are voie să te bată, să te lovească, te închidă, fără să suporte consecințele”, a mai povestit Laurette pentru EGO.ro, completând că în schimb vorbește mereu cu fiica ei și îi explică faptul că nu trebuie să se lase hărțuită nici măcar verbal de nimeni din jurul ei.

Citește și: Cine ar fi milionarul cu care se iubește Anamaria Prodan. E cunoscut în showbiz, cu ce dive a mai fost cuplat

„Nu am vorbit cu fiica mea despre subiectul acesta, dar și ea a trecut printr-o întâmplare mai puțin plăcută acum câțiva ani, când a fost împinsă de către un coleg de clasă și i s-a rupt un dințișor. Și aceea este tot o formă de agresiune. Am încercat să-i explic în termenii specifici vârstei. Dar asta e, mergem mai departe. Important este să avem putere și avem încredere în noi și să nu ne dăm bătute”.

„Nu îmi este dor de televiziune”

Atât incidentul în care a fost ea implicată, cât și bullyingul de care avea parte fiica ei la școală au determinat-o pe Laurette să se mute în Franța și să înceapă acolo o viață nouă. Nu își mai dorește expunere publică, niciun proiect de televiziune, ci îi place enorm viața simplă pe care o duce în momentul de față.

„Nu îmi este dor de televiziune. Sunt într-o perioadă în care m-am mutat din țară și îmi este bine așa. Mă ocup de salonul meu, mă ocup de copil. S-au făcut cred că aproape doi ani de când nu am mai apărut la televizor”, a mai povestit Laurette pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Scandalul momentului! Ce s-a aflat despre MILIONARUL pe care Halep îl iubeşte. Este îngrozitor pentru...
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Scandal în Paradis: Jennifer Lopez și Ben Affleck la un Pas de Divorț?
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *