Ce emisiune nouă prezintă Andrei Aradits la Antena 1. În ce zile și la ce oră se va difuza. Anunțul oficial

Ce spune Andrei Aradits despre noua provocare.

Andrei Aradits revine pe micul ecran cu o nouă producție. Celebrul actor va avea propria emisiune pe Antena 1. Iată toate detaliile despre emisiunea care va debuta pe 20 noiembrie.

Ce emisiune nouă prezintă Andrei Aradits la Antena 1

Andrei Aradits a bătut palma cu Antena 1 și va fi gazda unei emisiuni de tip quiz. Show-ul se va numit ”Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” și va da șansa adulților să își testeze cunoștințele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a. Participanții vor primi în schimbul răspunsurilor corect anumite sume de bani.

Citește și: Andrei Aradits este personaj negativ până și în desenele animate. ”Probabil că este ceva în adâncul sufletului meu” VIDEO EXCLUSIV

“Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?“ este un show de divertisment pentru întreaga familie, din care nu vor lipsi concurenţi cu poveşti deosebite, copii isteţi şi carismatici, întrebări menite să stârnească interes şi curiozitate, potenţate de momente deopotrivă tensionate şi emoţionante.

Cum se va desfășura quiz-show-ul

Prezentatorul va pune la dispoziţia concurentului 10 materii cu grad variabil de dificultate, de la clasa a I-a , până la clasa a V-a. Participantul poate cere ajutorul celor cinci copii prezenţi în platou, prin intermediul variantelor ajutătoare:

  • Copiază – concurentul va copia răspunsul copilului
  • Trage cu ochiul  – concurentul are opțiunea de a se inspira de la copil și de a alege dacă va merge pe varianta acestuia sau pe propriul răspuns
  • Salvează-mă – dacă jucătorul răspunde greșit și copilul corect, acesta este salvat și rămâne în joc.

Citește și: După ce a divorțat de soția care a plecat în India, Andrei Aradits spune cum se descurcă în rolul de tată singur. „Fii-miu trebuie să dea BAC-ul. Sper să-l dea” VIDEO EXCLUSIV

În cazul în care răspunde greșit sau se retrage, concurentul trebuie să spună spre cameră “Nu sunt mai deștept decât un copil de clasa a V-a!“.

Ce emisiune nouă prezintă Andrei Aradits la Antena 1
Ce emisiune nouă prezintă Andrei Aradits la Antena 1

Ce spune Andrei Aradits despre primul său proiect în calitate de prezentator

Este pentru prima oară când Andrei Aradits se află în postura de prezentator al unei emisiuni TV. Actorul s-a declarat nerăbdător să ia parte la acest proiect, iar pentru a-și intra pe deplin în rol, a apelat la un accesoriu care, spune el, îl face să pară mai ”deștept”.

„Propunerea de a prezenta quiz show-ul ”Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a” a venit în mod neaşteptat. Mă aflu pentru prima oară în postura de prezentator şi, aparent, de când port ochelari, par deștept și asta ajută să mă asortez cu titlul emisiunii.

E o emisiune de divertisment simpatică, fără a fi neapărat facilă și datorită copiilor putem să păstrăm un umor curat. Puștii sunt foarte simpatici. Sunt fermecători și inteligenți, fix la vârsta perfectă, înainte de „diabolica” pubertate. Când mă raportez la fii’miu, Eric, cumva în capul meu e tot la 10-12 ani”, dezvăluie Andrei Aradits, potrivit unui comunicat al postului TV.

Actorul este convins că cei de acasă se vor amuza copios în timpul show-ului.

„Echipa de producție e faină. Sunt entuziaști și sunt oameni. Iar asta e o trăsătură mai rar întâlnită în televiziune. Sper din tot sufletul să râdă şi cei de acasă, alături de noi, pentru că la noi, pe platou, chiar e o atmosferă tare faină!”, a mai declarat Aradits.

Emisiunea ”Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 18:00, începând cu data 20 noiembrie, pe Antena 1, dar și pe platforma AntenaPLAY.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *