Ce etnie are, de fapt, Sorin Bontea. Detaliul mai puțin cunoscut despre celebrul chef

Provine dintr-o familie cu patru copii

Scris de: Daoud Andra

21 Apr. 2024

Chef Sorin Bontea apare de peste 10 ani la televizor, alături de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, însă fanii săi nu știu prea multe lucruri despre el. Celebrul bucătar a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața personală, însă la un moment dat, a vorbit despre originile sale.

Din ce fel de familie provine Sorin Bontea

Sorin Bontea apare la televizor din anul 2012, de când și-a făcut debutul la MasterChef, alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Pe plan personal, bucătarul a fost întotdeauna discret, iar cei care îl urmăresc nu știu prea multe lucruri despre el. Celebrul chef este căsătorit și are doi copii mari, însă nu mulți știu din ce fel de familie provine.

Vezi și: Câți bani ar fi primit Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de la Pro TV. Detalii inedite din culisele mutării bombă din TV

Bontea s-a născut într-o familie de români, cu alți trei copii, el fiind cel mai mic dintre cei patru frați. Acesta a recunoscut, la un moment dat, că a avut o copilărie modestă, la fel ca mulți oameni, în acea perioadă. Părinții săi provin din zona Olteniei, loc de care bucătarul este foarte apropiat, din punct de vedere culinar. Mâncărurile cu care a crescut sunt și în prezent cele mai apropiate de sufletul lui.

Neajunsurile din copilărie și din adolescență l-au ambiționat pe Sorin Bontea să își construiască o cariera de succes, chiar dacă a pornit de jos.

Ce etnie are, de fapt, Sorin Bontea. Detaliul mai puțin cunoscut despre celebrul chef2
Lui Chef Bontea îi place să gătească în natură

”Am muncit din greu”

Sorin Bontea a povestit, la un moment dat, în podcastul lui Mihai Morar, că a muncit mult pentru a-și depăși condiția. Cu toate acestea, nu a fost niciodată invidios pentru că alții aveau și el nu.

Vezi și: Imagini de colecție cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cum arătau, în 2012, la primul sezon Masterchef România

”N-am crescut în puf. Absolut deloc. Patru frați. Nu am crescut pe genul, bă, le-am avut pe toate. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată. Am trecut prin multe și nu mi s-a părut foarte greu. Era obositor că nu duceam. Mie îmi place să mă bucur de lucruri. Adică, în orice mai găsesc ceva să râd. De-asta încerc să găsesc lucrurile bune cam prin orice.

Întotdeauna, am avut, nu am avut, așa și? Am avut? Doamne ajută! Pe genul ăsta! Nu am fost niciodată așa, dacă are sau n-are celălalt sau de ce muncesc și nu muncesc altceva. Dacă ăsta sunt și asta se întâmplă, ce să fac altfel? Nu am făcut niciodată un capăt de țară dacă nu se întâmplă”, a declarat Sorin Bontea în podcastul lui Mihai Morar.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *