Ce face Cristina Dorobanțu de fiecare dată când se termină jurnalul de știri de la Kanal D: “Se amuză toată lumea!” VIDEO EXCLUSIV

Prezintă știrile la Kanal D de vineri până duminică

Nu este un secret faptul că Cristina Dorobanțu și-a dorit din tot sufletul să ajungă să prezinte știrile și a muncit enorm pentru acest lucru. Vedeta se bucură din plin de tot ce îi aduce partea profesională.

Într-un interviu exclusiv Ego.ro, ea a dezvăluit ce ritual are de fiecare dată când se termină jurnalul de la Kanal D, spre amuzamentul echipei sale. Mai mult, superba șatenă a punctat ce schimbări a început să facă, de curând, în viața sa.

Cristina Dorobanțu, despre jurnalul de știri de la Kanal D

Întrebată dacă prompterul o ajută sau o încurcă atunci când se află la pupitrul știrilor de la Kanal D, Cristina Dorobanțu a explicat:

“Mă ajută de fiecare dată! Dar, având în vedere că am prezentat multe emisiuni până să ajung să îmi îndeplinesc visul suprem, se mai întâmplă, uneori, cum este firesc, de altfel, să mai pice. Însă, atunci când pică, mă descurc! Nu s-a simțit niciodată acasă. Nu am primit niciun mesaj! Nu s-a întâmplat de foarte multe ori, dar, când s-a întâmplat, a fost bine.”

Ce ritual are după ce termină munca

Multe persoane o urmăresc cu interes pe Cristina Dorobanțu atunci când se află la pupitrul știrilor de la Kanal D. Vedeta este o persoană credincioasă, astfel că spune rugăciuni des pentru a se asigura că totul o să fie bine. Chiar dacă nu are un ritual înainte de a intra în direct, aceasta a punctat că există un lucru pe care îl face de fiecare dată când termină jurnalul:

“De multe ori fac semnul crucii. Sunt un om credincios, spun rugăciuni des. Nu am un ritual! (n.r. înainte de a intra în direct) Stau de vorbă cu colegii. Am fost foarte frumos întâmpinată. Asta mi s-a întâmplat de fiecare dată în familia noastră, în Kanal D.

Colegii sunt foarte drăguți, de fiecare dată mă încurajează. La final de jurnal am un ritual, în sensul în care îl rog pe regizor să îmi spună când să plec! Am și eu o problemă, când să plec? Se amuză toată lumea! La un moment dat a fost foarte drăguț. Într-o zi oarecare, nici măcar nu era ziua mea sau o sărbătoare, am ieșit în aplauzele colegilor! A însemnat foarte mult pentru mine. Ei mă încurajează de fiecare dată.”

Citește și: Cristina Dorobanțu, dezvăluiri de suflet. Ce nu se știe despre vedeta Kanal D și care este marele ei vis EXCLUSIV

Ce schimbări a început să facă în viața personală

Cristina Dorobanțu a explicat că a început, în ultima perioadă, să facă schimbări în viața sa cu privire la oamenii care stau în jurul ei. Frumoasa vedetă are mare grijă atunci când vine vorba despre persoanele care au o energie negativă:

“Nu țin lângă mine oameni pe care consider că nu trebuie să îi țin și care îmi dau o energie rea. În ultima vreme am foarte mare grijă la persoanele cărora le permit să facă parte din grupul meu de apropiați, prieteni, chiar și cunoștințe.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu, la 6 ani de la primul sezon “Bravo, ai stil!”. Mărturisire incredibilă despre celebra jurată: “Creează dependență” EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
Cine e iubitul Dariei Crișan, fiica lui Cătălin Crișan. Tânărul a ajuns până în finala...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și...
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Săptămâna următoare începe cu provocări pentru Lei și Scorpioni. Aveți câteva sfaturi pentru a vă...
O zodie va da lovitura în afaceri și primește tot ce a visat
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *