Cum se înțeleg Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu, la 6 ani de la primul sezon “Bravo, ai stil!”. Mărturisire incredibilă despre celebra jurată: “Creează dependență” EXCLUSIV

Cristina: "Raluca este genul acela de persoană pe care nu o poți uita dacă a pășit în viața ta"

În urmă cu șase ani, românii cunoșteau pentru prima oară show-ul “Bravo, ai stil!”, unde participa Cristina Mihaela Dorobanțu ca și concurentă. Chiar dacă a câștigat al doilea loc, vedeta TV a impresionat-o pe Raluca Bădulescu, ba chiar a convins-o, prin ținutele ei, să își cumpere două perechi de pantofi. În prezent, superba brunetă ne-a spus, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce relație a ajuns să aibă cu îndrăgita jurată.

Cristina Dorobanțu, despre Raluca Bădulescu: “Nu o poți uita dacă a pășit în viața ta”

În urmă cu ceva timp, Raluca Bădulescu recunoștea, într-un interviu, faptul că o simpatizează pe Cristina Dorobanțu, ea fiind concurenta care i-a atras atenția. Ba chiar, vedeta dezvăluia că a fost inspirată de câteva ținute purtate de către vedeta de televiziune în emisiunea îndrăgită de numeroși români, care pune accent pe stil și modă. În plus, Cristina Dorobanțu a făcut-o pe celebra jurată să își cumpere două perechi de pantofi de la un brand scump și cunoscut.

“Cristina Mihaela mi-a plăcut enorm, m-a inspirat cu câteva ținute pe care le poartă. Datorită ei să știți că mi-am cumpărat două perechi de pantofi, clasice. Sunt două perechi de Louboutin pe care ea le-a folosit în sezonul 1. Unii pantofi sunt din lac, nude, iar ceilalți tot din lac, negri. Aveam ambele variante, doar că nu din lac. Atât i-a folosit tot sezonul încât am simțit să îi cumpăr din lac, i-am și spus.”, spunea Raluca Bădulescu pentru Kanal D, în urmă cu ceva timp.

Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și Cristina Dorobanțu

Întrebată cum se înțelege acum cu Raluca Bădulescu, Cristina Dorobanțu a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa îndrăgitei jurate. Vedeta ne-a dezvăluit că blondina are un suflet bun, astfel că oamenii își doresc să o aibă în jurul lor. Mai mult, se pare că nu sunt așa de multe persoane ca ea.

Cristina Dorobanțu
Cristina Dorobanțu

“Normal că vorbim, ne întâlnim și pe holuri la Kanal D, mai vorbim prin mesaje. Raluca este genul acela de persoană pe care nu o poți uita dacă a pășit în viața ta. Raluca creează dependență. E un om atât de bun, atât de pozitiv, încât simți nevoia de ea. E foarte important să ajungi până în punctul în care oamenii să își dorească să te aibă în viața lor. Sunt puțin persoane așa. Când ai puterea să reușești să fii un astfel de om, înseamnă că ești câștigător în toată nebunia aceasta pe care noi o notăm ca fiind viață.”, ne-a spus Cristina Dorobanțu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Cum se menține în formă Cristina Dorobanțu

Cristina Dorobanțu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri. Vedeta se bucură de o siluetă impecabilă, însă, de curând, a aflat că are o alergie. Aceasta nu poate să mănânce produse care conțin gluten.

„Atunci când vine vorba de corp, mănânc mult, dar în cantități mici. Dacă la finalul zilei tragem linie, cantitatea de mâncare este destul de mare, dar mesele le separ în așa fel încât ca de fiecare dată să mănânc puțin și să nu mă satur. Acesta este secretul. Cât despre sport, de 2 ori pe săptămână fac pilates. În ultima vreme am avut câteva probleme, în sensul că am descoperit că sunt alergică la gluten și am ajuns mai rar”, spunea vedeta, pentru Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *