Ce gafe vestimentare fac bărbații și femeile, de fapt. Adina Buzatu, stilistul vedetelor, atrage atenția unui aspect important VIDEO EXCLUSIV

Adina Buzatu explică cele mai întâlnite gafe din vestimentația bărbaților și a femeilor.
Ce gafe vestimentare fac bărbații și femeile, de fapt. Adina Buzatu, stilistul vedetelor, atrage atenția unui aspect important VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică i-a avut ca invitați în cadrul emisiunii Ego Life, ediția a 29-a, pe Ilan Laufer și Adina Buzatu, stilistul vedetelor. Aceștia au discutat despre stilul vestimentar și cele mai comune gafe din vestimentație.

Ce gafe vestimentare fac bărbații și femeile, de fapt

Ediția 29 a emisiunii Ego Life a adus în atenție tendințele și principalele reguli vestimentare. Care sunt principalele reguli care ar trebui respectate, dar și principalele greșeli de stil.

Adina Buzatu a discutat despre mai multe reguli valabile pentru toți bărbații, dar și pentru femei, indiferent de domeniul în care lucrează. Iar una dintre cele mai întâlnite gafe pornește de la faptul că atât bărbații, cât și femeile nu se îmbracă ținând cont de stilul personal și de hainele care îi avantajează.

„Împrumută o ținută vizual. Se uită la o poză și zic îmi fac ținuta lui Beckham de nu știu unde. Nu iau în calcul faptul că acea cromatică nu li se potrivește, că stilul nu li se potrivește. Dacă tu ești o persoană casual, efervescentă și te îmbraci extrem de rigid, devii penibil.” , a spus Adina Buzatu.

Indiferent de tendințe, este important așadar să nu copiem o ținută vestimentară. Hainele alese trebuie întotdeauna să se potrivească propriului stil personal și siluetei noastre. De asemenea, culorile sunt la fel de importante, precum și ocazia care trebuie să se potrivească perfect outfitului ales. Atunci când nu te simți confortabil în hainele alese, acest lucru se vede și conturează un aspect total nepotrivit.

Potrivește hainele cu tipul de siluetă

„Asta este prima greșeală. După aceea, oamenii care în loc să atenueze micile imperfecțiuni, să spunem, le subliniază. Și vorbim aici de cei pe care-i vedeți zilnic, cu pantalonii mulați și burtica din dotare. Poți să porți slim și îți recomand să porți, dar slim-ul nu înseamnă skinny. Arăți efectiv ca o portocală înfiptă în două scobitori.” a menționat stlistul Adina Buzatu. Așadar, potrivirea hainelor cu tipul de siluetă este imperios necesară, pentru a evita una dintre cele mai comune gafe vestimentare.

„E foarte important să învățăm să ne îmbrăcăm pentru noi. Să nu fiți complexați, că nu despre asta este vorba. Eu sunt un pic plinuț, n-am voie să port.. Poți să porți ce vrei tu, dar cu un pic de minte și folosind niște trucuri care te arată mult mai bine decât ești. Noi femeile știm asta mai bine”, a completat Adina.

Deși regulile par mai simple în cazul femeilor, se aplică aceleași trucuri atât la bărbați, cât și în cazul femeilor. Trebuie să ne creăm un stil propriu, adaptat nevoilor noastre. Întotdeaiuna trebuie să ții cont de corpul tău, de croielile care te avantajează, dar și de mediul în care mergi. Ne îmbrăcăm în funcție de preocupări, job, hobby-uri sau evenimente. Niciodată nu trebuie să copiezi o ținută dacă nu răspunde propriilor tale nevoie stilistice.

Citește și Ego Life, ediția a 29-a. Dana Săvuică și invitații săi, Ilan Laufer și Adina Buzatu, vorbesc despre stil și codul vestimentar masculin VIDEO EXCLUSIV

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *