Ce i-au făcut polițiștii lui Ilie Năstase, când l-au prins din nou băut la volan. Ce alcoolemie avea, sancțiune usturătoare

Ilie Năstase a recunoscut că băuse două beri

Scris de: Daoud Andra

18 Nov. 2022

Ce i-au făcut polițiștii lui Ilie Năstase, când l-au prins din nou băut la volan. Ce alcoolemie avea, sancțiune usturătoare

Ilie Năstase are, din nou, probleme cu legea. Fostul campion la tenis a fost prins băut la volan, seara trecută. Polițiștii de la Brigada Rutieră l-au oprit în trafic și, după ce l-au testat cu aparatul etilotest, i-au descoperit o alcoolemie de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ce a pățit Ilie Năstase, după ce a fost prins băut la volan

Ghinioanele se țin lanț de Ilie Năstase. După ce soția lui a plecat de acasă, fostul tenismen a rămas fără permisul de conducere. „Nasty”, așa cum îi spun prietenii, a fost oprit de agenții de la Rutieră joi seara, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii l-au pus să sufle în etilotest și au constatat că fostul sportiv consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Aparatul a arătat o alcoolemie de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, așa că fostul tenismen a fost sancționat conform Codului Rutier. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere, iar Năstase va fi pieton pentru o perioadă de 90 de zile. El s-a ales și cu o amendă în valoare de 1.305 lei.

„La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, au transmis polițiștii.

Ce i-au facut politistii lui Ilie Nastase cand l-au prins din nou baut la volan
Ilie Năstase a încălcat legea

A recunoscut că a băut două beri

Ilie Năstase a recunoscut că a consumat alcool înainte de a se urca la volan, dar spune că băuse doar două beri. Fostul campion de la Roland Garros și de la Wimbledon spune însă că polițiștii au acționat la pont și că cineva l-ar fi dat de gol că s-a urcat băut la volan.

„Când cineva sună la 112, fără să fie urgență, doar să mă reclame pe mine că m-a văzut ieșind dintr-un restaurant, nu este în regulă. I-am întrebat cum m-au găsit si mi-au spus că m-au urmărit (o echipă a unei publicații tabloide – N.R.), au sunat la 112 și m-au dat în gât, cum se spune pe românește, că aș fi băut la o petrecerea. Am sunat și eu la 112 și am cerut să-mi dea și mie numele persoanei care m-a reclamat, dar mi-a spus că nu poate face așa ceva.”, a declarat Ilie Năstase, la Realitatea Plus.

Ilie Năstase nu este la prima abatere de acest fel. În 2019, el a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare, după ce cu un an înainte fusese prins conducând băut. Atunci a avut și o altercație cu polițiștii, iar oamenii legii au fost nevoiți să îi blocheze mașina, pentru că fostul sportiv a încercat să plece de pe loc, după ce fusese oprit în trafic.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *