Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții. Boala pe care o poate ascunde acest vis, de fapt

Potrivit unor studii privind interpretarea viselor, acestea simbolizează o stare anxioasă sau depresivă.
Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții. Boala pe care o poate ascunde acest vis, de fapt

Se întâmpla des ca în visele noastre dinții să ne lipsească, să cadă, să se spargă sau să se descompună. Astfel că dinții în vise pot semnifica aspecte din viața noastră la care nu suntem atenți. Mai mult, puțini sunt cei care știu că lipsa dinților din vis are mare legătură cu una dintre cele mai dese întâlnite afecțiuni, în zilele noastre. Iată mai jos, ce înseamnă când visezi că îți cad dinții.

Afecțiunea de care suferiți dacă visați că vă lipsesc dinții

Potrivit unor studii privind interpretarea viselor, acestea simbolizează o stare anxioasă sau depresivă. Se zice că dacă visați că vă pierdeți dinții suferiți de anxietate.

Citește și: Visul cel mai căutat pe Google. Ce visează cel mai des oamenii

De obicei, visele în care îți cad dinții sunt un simbol al anxietății, al unui compromis, al unei schimbări radicale sau al unui nou început. Analizat pe larg de specialiști, primele dovezi ale unor astfel de vise datând din secolul al doilea.

Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții
Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții

Un lucru importat de știut este acela că cei care visez mai des că le cad dinții sunt și cei care suferă mai mult de anxietate și depresie.

Dacă vizați că vă pierdeți dantura, este posibil să simțiți că sunteți neajutorat sau că vă pierdeți controlul asupra propriei vieți.

Dacă în vis vă pierdeți dinții

În urmă cu mai mulți ani, se spunea că pierderea dinților prevestește moartea cuiva drag. Acum, această interpretare a fost înlocuită cu una cu o semnificație mai puternică. Mai exact, când visați că vă cad dinții, înseamnă că vă temeți de bătrânețe. Ideea de moarte este încă prezentă, dar interpretarea se concentrează mai mult pe frica de propria mortalitate și lipsă de control asupra procesului de îmbătrânire.

Pierderea danturii în vis: Reprezentarea unei pierderi personale

Pierderea unui dinte în vis, poate simboliza ceva la care renunțați sau senzația că v-ați pierdut drumul în viață.

Citește și: Ce înseamnă când te visezi copil. Mesajul nebănuit din spatele acestui vis

Visul vă reamintește că ați luat sau sunteți pe cale să luați o decizie care poate fi un compromis prea mare sau vă poate cauza o suferință emoțională puternică. Sunteți pe cale să iei o decizie importantă care vă va costa scump și nu vă va aduce nici o satisfacție. Atenți, nu vă implicați în activități pe care nu le puteți duce la bun sfârșit.

Simbolul unui nou început

O interpretare pozitivă a viselor în care vă pierdeți dantura, asociază acest fenomen cu un nou început în viața ta.

Jung, unul dintre cei mai importanți psihologi din secolul 20, consideră că în cazul femeilor, acest vis prevestește o naștere.

Citește și: Ce înseamnă când visezi porumbei. Mesajul profund pe care îl ascunde acest vis

În zilele noastre, acest simbol sugerează începerea unui nou proiect, a unei relații, sau a unor schimbări în viasa persoanei respective.

Visele despre dinți indică schimbări

Este foarte probabil ca dacă visați că vă cad dinții, să aveți parte de schimbări în viața personală. Este posibil să vă pierdeți serviciul sau că lăsați în urmă ceva valoros din viața oastră. Un astfel de vis poate simboliza și pierderea unui loc familiar sau în care te simțeai în siguranță.

Visele când dinții cad

Se spune că dacă visezi că îți cade un dinte, acest lucru prevestește mortea cuiva apropiat ori cunoscut. Asta este una dintre cele mai vechi păreri din bătrâni.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
7.3 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *