Ce își dorește Emil Rengle să facă după ce și-a cumpărat apartament: “Acesta este planul, îmi doresc” VIDEO EXCLUSIV

Emil Rengle: ”Sunt, în sfârșit, acasă”

Emil Rengle s-a mutat în apartamentul pe care l-a achiziționat, după o perioadă în care a locuit în hotel. Totuși, acesta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că mai are un vis pe care speră să îl împlinească în 2023. Cunoscutul dansator a muncit mult de-a lungul timpului, astfel că își permite să ajungă unde și-a dorit. În plus, nu consideră că locuința îl ține în România, ci, mai degrabă, speră că o să aibă parte de numeroase aventuri.

Emil Rengle: “Sunt cel mai fericit, cuibul este gata”

Emil Rengle nu mai are nevoie de prezentare, fiind cunoscut datorită activității sale de pe social media, dar și datorită dansului. Fostul concurent de la Survivor ne-a dezvăluit că, atunci când vine vorba despre viața personală, nu are o persoană specială în viața lui:

“Am o scuză, vin de pe scenă, am avut un moment, am dansat. Nu pot să dansez cu mai multe haine, abia acum îmi trag suflul. Asta este scuza mea. Mă duc la sală, sunt fericit cu felul în care arăt, este normal să mă bucur de mine, să se bucure și alții. Am la mine geaca și are cine să mă încălzească. Nu am o relație. Asta nu exclude faptul că are cine să mă încălzească. E prea mult spus “a thing”. Ai înțeles foarte bine, a înțeles toată lumea, are cine să mă încălzească, dar nu e relație. Atât.”

S-a mutat în apartamentul său

De asemenea, Emil Rengle a locuit o perioadă într-un hotel, așteptând ca locuința lui să fie gata. Iată că dansatorul are un motiv de bucurie înainte de sărbători, căci s-a mutat în apartamentul său de curând:

“Asta este cea mai bună veste, data trecută când ne-am văzut încă stăteam la hotel. Sunt, în sfârșit, acasă, m-am mutat de o săptămână. Încă nu am dezvăluit foarte mult despre felul în care arată apartamentul pentru că nu arată foarte bine, în sensul în care totul este în cutii. Acum despachetez, totul este nou, este superb. Din punctul acesta de vedere, sunt cel mai fericit, cuibul este gata.”

Emil Rengle
Emil Rengle și-a îndeplinit un mare vis în 2022

Nu s-a gândit dacă investiția este bună în această perioadă

De asemenea, cunoscutul influencer ne-a mărturisit că nu s-a gândit dacă face o investiție bună sau nu în perioada aceasta. El și-a dorit din tot sufletul să aibă un loc pe care să îl numească acasă, astfel că visul i s-a împlinit:

“Nu m-am gândit la asta, cred că motivul pentru care mi-am luat apartament a fost pentru că aveam nevoie de un loc al meu, unde să mă încarc, să simt această siguranță că am cuibul meu. În rest, nu mi-a păsat și nici nu mă pricep la detaliile privind o investiție bună în perioada aceasta. Nu acesta a fost scopul, nu a fost un scop de business, a fost un scop emotional, pentru inima mea.”

Se gândește la o mutare din România

Totuși, apartamentul nu o să îl țină în România, ci, mai degrabă, locuința o să reprezinte un loc în care Emil Rengle poate să se întoarcă oricând dorește. Acesta își dorește să trăiască în multe alte locuri și să se bucure de numeroase experiențe:

“Până acum, până în acest punct al vieții mele am investit foarte mult în a călători, în a vedea, în a cunoaște, în a trăi experiențe noi. Acum am simțit nevoia de această siguranță. Dar, în capul meu, acest lucru nu mă leagă de un loc, ci, mai mult mă face să explorez pentru că știu că am cuibul meu la care mă pot întoarce oricând. Da, cu siguranță că m-aș muta (n.r. din România). Și o să mă mut.

Mă gândesc că timpul nostru este limitat, nu o să trăim până la veșnicie, fiecare cât are scris în cărți. Mi se pare că este limitat să trăiești într-un singur loc, indiferent de unde ești. Nu am o problemă cu România, iubesc țara aceasta, iubesc tot ce mi-a oferit, dar îmi doresc și altceva. Că o să fie vorba de o junglă în Bali, în Tulum, o călătorie în care vreau să ies din societate sau că o să fie vorba de New York o perioadă, îmi doresc să mai bifez niște experiențe cu care să plec de aici. Acesta este motivul.”

Își dorește o mașină nouă în 2023

Fostul concurent de la Survivor nu se oprește aici. El își dorește o mașină nouă, sport, în 2023:

“Acesta este planul, îmi doresc o mașină nouă. În 2023 vreau o mașină sport, acum să mă ajute Dumnezeu.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *