Ce mănâncă, de fapt, Raluca Bădulescu pentru a se menține la 50 de kilograme. “Nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat”

Ce mănâncă, de fapt, Raluca Bădulescu pentru a se menține la 50 de kilograme. “Nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat”

Raluca Bădulescu este mândră de silueta sa actuală, chiar dacă a primit adesea critici pentru faptul că ar fi prea slabă. Într-un interviu acordat pentru revista Ciao, jurata de la emisiunea „Bravo, ai stil” a dezvăluit că își dorește să rămână în forma actuală și a împărtășit detalii despre alimentele pe care le consumă pentru a rămâne în formă.

Raluca Bădulescu și-a micșorat stomacul

Cu mulți ani în urmă, Raluca Bădulescu a suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, iar această decizie a venit în momentul în care jurata de la „Bravo ai stil” depășea greutatea de 100 de kilograme.

Această operație i-a adus o transformare radicală, iar acum se bucură de o siluetă trasă prin inel și de o greutate de adolescentă, deoarece blonda cântărește doar 50 de kilograme, lucru de care este foarte mândră.

Citeste si: Ce mănâncă zilnic Raluca Bădulescu. Dieta prin care a slăbit 70 de kg. La ce alimente nu poate renunța

Cum își păstrează vedeta greutatea

Când a fost întrebată cum reușește să-și mențină greutatea timp îndelungat, Raluca Bădulescu a explicat că consumă orice, dar în porții foarte mici. Cu toate acestea, nu a renunțat la plăcerile sale culinare, inclusiv ciocolata, care este printre preferatele ei.

Ea a subliniat că nu a eliminat covrigii sau dulciurile din alimentația ei și că preferă să savureze ciocolată în loc să consume în exces mâncare.

„Covrigii sunt la locul lor, dulciurile la locul lor, în continuare mănânc ciocolată, în loc să mănânc mâncare. Nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat. Vreau să rămân așa, Doamne Ajută!”, a spus vedeta de la Kanal D, care se cântărește aproape zilnic.

Vezi si: Raluca Bădulescu rupe tăcerea după finala Bravo, ai stil: “Suntem în lacrimi!”. Adevărul despre viitorul emisiunii VIDEO EXCLUSIV

Jurata de la „Bravo ai stil” se hrănește cu porții mici

Raluca Bădulescu a dezvăluit că, de la operația de micșorare a stomacului pe care a suferit-o, a adoptat obiceiul de a consuma mereu porții mici de mâncare.

„Uneori mi-e atât de foame și aș vrea să mănânc puțin mai mult, dar mă abțin și peste 2-3 ore revin la mâncarea respectivă. Porții mici de câteva ori pe zi”, a mai explicat Raluca pentru Ciao

Te poate interesa si: Meseria neașteptată pe care a avut-o Raluca Bădulescu, la 23 de ani. Surprinzător cu ce se ocupa până să ajungă celebră

De asemenea, jurata a dezvoltat o preocupare pentru menținerea greutății sale și își monitorizează cu atenție kilogramele pentru a evita acumularea acestora.

„Este foarte ușor să sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că nu mi-am mai făcut damblalele… am mâncat mai mult.

Știi cum vin kilogramele așa pe nevăzute? Se întâmplă. Mă cântăresc în fiecare zi! În fiecare zi! Uneori mai uit din când în când și când mai văd…. și că știu că fac excese… încerc următoarele zile să consum salate”, a mai zis ea

Urmăriți EGO.ro și pe
Radu Ștefan Bănică VREA la Eurovision?!
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *