Ce mesaje ascund ținutele lui Kate Middleton. Își alege cu grijă hainele, ce semnificații nebănuite au

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton ascunde un detaliu despre care puțini știau

Scris de: Daoud Andra

27 Nov. 2022

Kate Middleton impresionează la fiecare apariție în public, prin eleganță și simplitate. Prințesa și-a conturat, de-a lungul anilor, un stil care o avantajează de minune. Ținutele pe care le poartă trebuie să respecte protocolul regal, dar uneori ascund detalii pe care puțini le știu. Ce semnificații au hainele și accesoriile pe care le poartă soția lui William.

Mesajele ascunse din ținutele lui Kate Middleton

De când a intrat în familia regală, Kate Middleton nu are nicio apariție care să fie lăsată la voia întâmplării. Prințesa este una dintre cele mai elegante femei din lume, iar ținutele pe care le poartă respectă întotdeauna protocolul regal. Acestea sunt în concordanță cu evenimentele și ceremoniile la care participă, dar uneori ascund și mesaje profunde.

O expertă în domeniu a analizat câteva dintre aparițiile lui Kate Middleton și a observat că prințesa poartă adesea haine sau accesorii care pot fi considerate un omagiu. Simbolurile sunt subtile și doar cunoscătorii le observă. Melissa Lund a evocat pentru presa britanică ocazii în care ținutele lui Kate au fost mai mult decât niște simple haine.

„Prințesa Kate este întotdeauna diplomată și oricum rangul nu-i permite să fie prea evidentă. Așadar, alege un simbolism discret.”, a spus Melissa Lund, pentru Express.co.uk.

Un exemplu în acest sens îl reprezintă rochia de mireasă pe care Kate a purtat-o la nunta regală. Rochia avea broderii la mâneci cu  trandafiri, narcise, ciulin și trifoi, adică simbolurile celor patru țări care alcătuiesc Regatul Unit.

Ce mesaje ascund tinutele lui Kate Middleton
Rochia de mireasă a lui Kate a avut un detaliu interesant la mâneci

Bijuteriile prințesei sunt încărcate de istorie

Odată cu intrarea în familia regală, Kate Middleton a primit acces la o colecție impresionantă de bijuterii. Chiar dacă unele apariții înseamnă ținute banale, bijuteriile pe care le poartă nu sunt alese niciodată întâmplător. Prințesa de Wales poartă inelul de logodnă care i-a aparținut Dianei, o bijuterie superbă cu piatră albastră.

Recent, soția lui William a avut o apariție prin care i-a adus un omagiu prințesei Diana. Ea a purtat tiara preferată a Dianei, în cadrul unei recepții de la Palatul Buckingham. A fost prima apariție la un eveniment în calitate de prințesă de Wales, titulatură dobândită după moartea reginei Elisabeta a II-a.

Kate a purtat o rochie de seară Jenny Packham albă, cu capă, lungă până la podea, cu detalii strălucitoare pe umeri. Prințesa de Wales a optat, totodată, pentru un clutch Alexander McQueen alb asortat și pantofi cu toc Gianvito Rossi. Prințesa a purtat ordinul de familie, steaua și eșarfa GCVO, precum și brățara cu patru fire de perle care a aparținut regretatei regine și cerceii cu diamante și perle ai prințesei Diana.

A avut o coafură simplă, peste care a purtat o coroană cu diamante și perle, bijuteria fiind realizată în 1914. Tiara fost purtată adesea în trecut de regretata Diana, la rândul ei prințesa de Wales.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
8.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *