Ce meserie are Elena Cârstea în America: “Pot lucra de acasă bine mersi, dar mă mai duc să mă vadă șeful meu la față”. Artista recunoaște că îi lipsește cântatul

Artista lucrează într-un domeniu foarte profitabil

Scris de: Daoud Andra

17 Apr. 2024

Elena Cârstea s-a confruntat, în ultimul an, cu probleme de sănătate care au ținut-o departe de scenă, dar și de țară. Aflată în SUA, artista a fost nevoită să treacă printr-un proces lung de recuperare, în urma AVC-ului suferit în 2023. Cum arată viața ei în prezent și cu ce se ocupă artista acolo.

Ce face Elena Cârstea în America

În urmă cu ceva timp, Elena Cârstea s-a stabilit în SUA, împreună cu fiicele ei. Artista este căsătorită de 18 ani cu un american pe nume Glenn Muttart, iar bărbatul i-a fost alături în ultimul an, de când aceasta se confruntă cu probleme serioase de sănătate. În februarie 2023, Elena Cârstea a suferit un AVC, urmat de mai multe pneumonii. Starea ei de sănătate s-a complicat, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale și recuperare serioasă.

Vezi și: Ce ascunde Angela Similea în spatele zâmbetului său. Șocul a fost atât de mare încât părul i-a albit complet

În prezent, artista respectă în continuare recomandările medicilor și și-a reluat, în mare parte, activitățile. Face mișcare, duce o viață liniștită și are un job care îi oferă flexibilitate, lucrând ca agent imobiliar. Recunoaște însă că îi lipsește experiența scenei.

”Am problema asta care va fi în permanență, din păcate. Nu am voie să fac prea mare efort și ascult tot ce-mi spun medicii. Fac gimnastică, îmi văd de treabă, am o viață super liniștită și civilizată. Singura chestie care îmi lipsește este cântatul, în rest am de toate”, a spus artista pentru unica.ro.

Elena Cârstea și soțul ei

Și-a luat și mama în America

Deși are alături de ea toată familia, pe mama și pe fiicele ei, Elenei Cârstea îi lipsesc prietenii din România. Artista a mărturisit că îi este dor să se întoarcă acasă, însă nu poate, din cazua problemelor de sănătate. Drumul lung reprezintă un factor de risc pentru ea, având în vedere problemele cu care s-a confruntat.

Vezi și: Ce s-a ales de Elena Cârstea. Momentele grele care au marcat-o profund, puțini fani știau aceste detalii

”Dacă fetele nu mai sunt acasă e o liniște aici de te doare capul. Eu, dacă nu am viață agitată, mi-o fac singură, iar ziua trece foarte repede. Dimineața îi dau și mamei cafeaua, i-am luat niște cărți în românește că îi place să citească pe terasă. Din când în când mă duc și la birou, lucrez în imobiliare. Am plătit toate taxele și pot lucra de acasă bine mersi, dar mă mai duc să mă vadă șeful meu la față. Știe că am avut probleme mari de sănătate. Aici am o viață extrem de ordonată”, a mai spus artista, pentru sursa menționată.

Elena Cârstea este căsătorită de 18 ani cu soțul ei, iar acesta i-a fost alături în momentele dificile. De asemenea, le-a avut mereu alături și pe fiicele sale, care în prezent au 24 și 26 de ani. Ambele au rămas în America, una dintre ele este în armată, iar cealaltă a ales medicina.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *