Ce meserie și-ar fi dorit Denise Rifai dacă nu se implica în televiziune. Domeniul în care ar fi avut la fel de mult succes: “Să fiu numărul 1!” VIDEO EXCLUSIV

Declarații surprinzătoare făcute de vedeta Kanal D

Telespectatorii o urmăresc cu sufletul la gură pe Denise Rifai în fiecare ediție a emisiunii “40 de întrebări”. Prezentatoarea de televiziune este extrem de cunoscută în domeniul ales, însă, în exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a dezvăluit ce meserie ar fi ales dacă nu ar fi ajuns la succesul din zilele noastre, dar și cum a câștigat primii bani.

Denise Rifai: “Cred că m-aș fi făcut avocat”

Denise Rifai consideră că s-ar fi implicat în avocatură dacă nu ar fi urmat drumul televiziunii. Vedeta este de părere că ar fi avut succes și în acest domeniu, ținând cont că pune pasiune în absolut tot ce face:

“Cred că m-aș fi făcut avocat, era unica zonă în care eu aș fi putut să fac ce fac astăzi, să lupt pentru bine, să lupt pentru dreptate și să fac adevărul să iasă la iveală! Deci, da, avocat aș fi fost probabil și cred că unul foarte bun! Eu pun foarte multă pasiune în tot ce fac și lupt foarte mult pentru dreptate. Cred că m-aș fi luptat din răsputeri să fiu numărul 1! Așa a fost, așa mi-am dorit! Mi-am dorit foarte mult ca vocea mea să fie cea care face dreptate, cea care se aude, care așază lucrurile, care face diferența! Sunt ceea ce mi-am dorit foarte mult să fiu!”

Cum a făcut primii bani

Cunoscuta prezentatoare de televiziune și-a amintit și cum a făcut primii bani. Aceasta a lucrat prima oară ca editor prezentator de jurnale la un post rock de radio:

“Primii bani i-am făcut de la primul loc de muncă, un post de radio de muzică rock, City Fm. Eram editor prezentator de jurnale. Acolo a fost primul meu salariu, unul foarte mic. Eu cred foarte mult că banii urmează valoarea și niciodată nu am ales orientată fiind la un câștig. Nu poți să faci lucruri doar în baza a cât câștigi atunci! Dacă muncești, dacă ești bun în ceea ce faci, dacă pui foarte multă pasiune vin și câștigurile la momentul potrivit! E foarte important! Nu îmi aduc aminte! (n.r. ce a făcut cu primul salariu)”

Este pasionată de bijuterii

Nu este un secret faptul că Denise Rifai este pasionată de bijuterii. Prezentatoarea show-ului “40 de întrebări” de la Kanal D ne-a mărturisit că a păstrat toate accesoriile din copilărie. De asemenea, ea ne-a vorbit despre cea mai importantă bijuterie pe care o are, respectiv o brățară pe care nu crede că o să o dea jos vreodată:

“Am toate bijuteriile din copilărie! Aveam foarte mult aur, mică fiind! Iubesc toate piesele pe care le am. Fiecare în parte are povestea ei! Sunt multe! Poate această brățară pe care cred că nu o să o dau jos niciodată. Mă reprezintă, e parte din mine! Întotdeauna am avut tipul acesta de brățară pe mână. Îmi pare o variantă foarte occidentală a lumii arabe! Aceasta este varianta europeană a ceea ce sunt eu!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *