Ce notă a luat Dorian Popa la BAC. Fanii au rămas uluiți, nu ar fi bănuit nimeni

Dorian Popa a fost un elev conștiincios.
Ce notă a luat Dorian Popa la BAC. Fanii au rămas uluiți, nu ar fi bănuit nimeni

An de an, examenul de Bacalaureat le dă o mulțime de emoții elevilor care termină liceul. Artiștii români s-au confruntat și ei, la un moment dat, cu acest examen al maturității. Este și cazul lui Dorian Popa, care a dat BAC-ul în urmă cu mai bine de 10 ani. Iată ce notă a obținut celebrul solist!

Ce notă a luat Dorian Popa la BAC

Multe vedete românești se mândresc cu notele obținute la Bacalaureat, însă altele nici nu vor să-și mai aducă aminte de acest examen. Spre surprinderea tuturor, există câteva vedete de la noi care au absolvit cu cu brio al BAC-ul.

Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți artiști și vloggeri de la noi din țară, este tare mândru de notele pe care le-a obținut la BAC, în urmă cu 16 ani. Dorian Popa a obținut un punctaj mare la Bacalaureat, semn că a fost un elev conștiincios.

Mai exact, la limba și literatura română a obținut 9,60 la proba scrisă și 10 la cea orală, la matematică 9,40, iar la biologie și educație fizică 10. În plus, Dorian Popa a obținut nota 10 și la limba engleză. La final, media generală a fost de 9,83.

A strâns o avere din imobiliare

Dorian Popa este actor, cântăreț și vlogger, iar mai nou a intrat puternic și în afaceri, în domeniul imobiliar, construind nu mai puțin de șase case pe strada unde locuiește. El a mărturisit că anul 2022 a fost foarte bun din punct de vedere financiar, cu mult peste așteptările sale.

„Îndeajuns de bogat încât să îi mulțumesc nespus Lui Dumnezeu și mai bogat decât credeam că voi fi la vârsta la care sunt și anume 34 de anișori”, a explicat cântărețul într-un interviu Ciao.

„Anul 2022 nu a fost un an rău pentru mine, încă nu am făcut bilanțul firmelor ca să văd un upgrade față de anul trecut, însă ce m-a deranjat la 2022, a fost un an poate nu prea plăcut pentru semenii mei și energia din atmosferă pentru mine contează foarte mult. Eu îmi doresc ca toată lumea să fie fericită, nu numai eu”, a mai spus el.

Dorian Popa a mărturisit că prețul pentru o casă construită de firma lui se ridică la 200.000 de euro și a promis că indiferent cât de mult se vor scumpi locuințele în viitorul apropiat, el nu va umbla la preț.

„Matematica e simplă și cred că toată lumea o știe, cei care mai aruncă un ochi pe internet, sunt șase case a câte 200.000 de euro căsuța, înseamnă 1.200.000 de euro încasări după ce se vor fi vândut toate. Prețul nu se va modifica, eu am promis în fața lui Dumnezeu că aceste prime șase case vor costa 200.000 euro, într-adevăr se previzionează că prețurile vor exploda din primăvară, dar eu am o promisiune în față lui Dumnezeu și o voi respecta, ce se va întâmpla cu următoarele vom vedea, piața va dicta”, a spus cântărețul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars
3 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *