Ce nu are voie Mădălina Craiu, actrița din Clanul, să facă sub nicio formă: „De vreo patru ani am această politică” VIDEO EXCLUSIV

Regula pe care actrița trebuie să o respecte cu strictețe

Mădălina Craiu face parte din generația tânără de actori, iar talentul ei este extrem de apreciat de producători și regizori, care o doresc din ce în ce mai mult în proiectele lor. Cu toate că este visul oricărui actor să joace în cât mai multe producții, de multe ori ajunge să fie epuizant. Nu și pentru actrița din serialul ”Clanul”. Mădălina Craiu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că vara aceasta nu s-a odihnit deloc, ba chiar a avut zile când a filmat în paralel pentru producții diferite.

Mădălina Craiu a avut o vară bogată în proiecte. În ce filme poate fi văzută

Mădălina Craiu se numără printre acei actori care atunci când începe un proiect nou știe cum să-și negocieze contractul astfel încât să-i permită libertatea de a avea și alte producții în paralel.

Astfel că, în clipa de față actrița este în toiul filmărilor pentru serialul ”Clanul”, în plină promovare cu scurtmetrajul ”La distanță”, regizat de Dana Rogoz, dar și în premontaj cu lungmetrajul ”Klaus și Barroso”.

”Tocmai am terminat filmările și la ”Klaus și Barroso”, care este un lungmetraj și o să iasă și el în ianuarie dacă nu mă înșel. Deci mai avem puțin de așteptat. Dar da, a fost o perioadă incredibil de ”bogată”. Au venit toate una după cealaltă, în decurs de vreo două luni așa”, ne-a povestit Mădălina Craiu.

Citește și: Ce a ajuns să facă Mădălina Craiu, după rolul din „Clanul”. Povestea serialului a urmărit-o și în viața reală. „M-am și văzut cu el” VIDEO EXCLUSIV

Ce relații de prietenie a legat pe platourile de filmare

Din fericire a și lucrat doar cu prieteni apropiați care i-au înțeles programul și care s-au mulat oarecum după necesitățile și prioritățile ei.

Ce nu are voie Madalina Craiu, actrita din Clanul, sa faca sub nicio forma
Mădălina Craiu

”A fost foarte de treabă. Exact acum m-am întâlnit cu Dana Rogoz, abia ne-am întors de la ”Anonimul” și astăzi râdeam că de când nu ne-am mai văzut.

E incredibil de generoasă ca regizor, iar noi avem și o relație specială, lucrând de mulți ani împreună și lucrând bine, ne-am lipit una de cealaltă și personal, adică este o prietenie foarte frumoasă, care naște proiecte foarte frumoase, ne înțelegem super bine la lucru și se vede asta prin faptul că oamenii răspund foarte frumos la ce facem împreună.

Suntem atât de încântate că e așa de frumos”, ne-a mai povestit Mădălina Craiu, completând că relațiile de prietenie o fac însă să fie și mai riguroasă atunci când vine vorba de meseria ei.

”Ai să râzi, dar eu nu mă împrietenesc foarte mult. Sunt foarte puțini oameni cu care realmente reușesc să mă împrietenesc în timpul proiectelor și cu ei sunt mai profesionistă. Adică, mă rog, dacă se poate folosi termenul acesta.

În sensul că sunt și mai riguroasă pentru că ținem foarte tare unii la ceilalți și vrem să dăm tot ce e mai bun din noi. Și cu Dana este exact așa. Una cu cealaltă vrem să dăm ce avem noi două mai bun”.

Vezi și: Mădălina Craiu din serialul Clanul de la PRO TV recunoaște ce se întâmplă în timpul filmărilor. Ce nu are voie să spună absolut niciodată. ”Există o clauză!” VIDEO EXCLUSIV

”Vreo două săptămâni eram și într-o parte și în cealaltă”

Cel mai dificil pentru Mădălina Craiu a fost să rămână în racord cu personajul din serialul ”Clanul”, personaj care a ajuns în cel de-al treilea sezon și pe care cei de acasă îl cunosc deja foarte bine, așa că nu îi putea aduce niciun fel de transformare care să nu fie prevăzută în scenariu.

”Au fost fix filmări concomitente. Vreo două săptămâni eram și într-o parte și în cealaltă și am rugat oamenii de la make-up și de la păr să mă lase așa.

Adică, la un moment dat, e adevărat că unghiile erau mai lungi într-un proiect, decât în celălalt și trebuia să le păstrez așa, așa că nu le-am arătat foarte mult în ”Clanul”, ca să nu se vadă.

Trebuie să ții cont. Spre exemplu, am avut o zi, erau patru consecutive și în a cincea am avut filmări la ambele. Adică am avut filmări de zi la lungmetraj și de noapte la ”Clanul”.

Sunt vie totuși. Am fost și la ”Anonimul” cu Dana Rogoz”, a mai povestit actrița pentru EGO.ro, completând că spre norocul ei de câțiva ani nu își mai vopsește părul și le specifică acest lucru directorilor de casting, iar acest aspect o ajută mult în meseria ei.

”Asta este partea bună. Ei au vrut să mă vopsească într-un proiect, dar nu se poate din cauză de racord la ”Clanul”, ceea ce mă bucură pentru că eu încerc să-mi păstrez părul natural.

De vreo patru ani am această politică de a nu-mi mai vopsi părul. Dar el coafat diferit chiar arată fenomenal de diferit. Și mai ales tunsoarea dacă lucrăm la asta, chiar sunt alta”.

Te poate interesa și: De ce Dana Rogoz nu și-a dorit ca soțul ei să fie prezent pe platou la primul scurtmetraj regizat de ea: ”Amândoi am fost de acord” VIDEO EXCLUSIV

”M-am distrat foarte tare atunci când am filmat”

Cu toate că se implică în mod egal în toate proiectele pe care le are, Mădălina Craiu are o slăbiciune pentru serialul ”Clanul”, serial care i-a adus și o mai mare expunere în rândul publicului. Așa că pentru ea filmările nu sunt deloc o corvoadă, mai ales că de la un sezon la altul personajul ei devine din ce în ce mai activ.

”Mie îmi place să cred că ea este încă de treabă, dar începe într-adevăr să se apuce de treabă. O să o vedem în sfârșit la muncă și descoperind lucruri foarte importante pentru poveste, pe care nu le putem spune acum.

Am însă mândria că am rămas de partea binelui, dar cu mult mai multă acțiune. Se întâmplă lucruri. M-am distrat foarte tare atunci când am filmat”, a mai completat Mădălina Craiu pentru EGO.ro despre personajul Ilinca.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *