Ce nu are voie să facă sub nicio formă fiica Monicăi Davidescu și a lui Aurelian Temișan: „Aceasta este regula principală!” VIDEO EXCLUSIV

Ce mărturisiri a făcut actrița despre familia ei

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează un cuplu extrem de îndrăgit și cunoscut, bucurându-se de o fiică minunată, Dora Maria. Actrița, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, a dezvăluit că micuța își dorește să se implice în proiectele părinților săi pentru a face lucruri utile. Mai mult, ea a punctat care este regula de mămică peste care nu trece, dar și care este părintele mai autoritar în familia sa.

Monica Davidescu, despre fiica ei, Dora Maria: „Seamănă cu tatăl ei!”

Întrebată care este părintele mai autoritar, Monica Davidescu a recunoscut că, în majoritatea timpului, acest rol îi revine mamei. Mai mult, actrița, aflată la lansarea unei noi colecții a unui brand de frumusețe cunoscut, eveniment pe care l-a prezentat, a explicat că fiica ei, Dora Maria, seamănă foarte mult cu tatăl său, pe care îl preferă, Aurelian Temișan:

„Întotdeauna e mama. Eu o pun să se spele, să citească, să își facă temele, să facă curat, lucrurile obișnuite pe care, de obicei, niciun copil nu le face că vrea să le facă. Atunci, dacă eu tot îi aduc aminte de lucruri care trebuie făcute, îl preferă pe tata, alături de care se joacă sau iese în parc. Apoi, seamănă cu tatăl ei!”

Își dorește să se implice în proiectele părinților săi: „A participat de multe ori la repetiții, ne-a ajutat!”

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Amândoi sunt cunoscuți și se bucură de numeroase proiecte și o mulțime de fani. Astfel, fiica lor, Dora Maria își dorește să se implice în ce fac părinții ei, însă nu vrea neapărat să se afle pe scenă, ci, mai degrabă, să facă ceva util:

„Își dorește să fie implicată în sensul de a face ceva util. În spatele scenei sau la intrare își dorește să facă ceva util, nu neapărat să fie pe scenă sau cu noi. A participat de multe ori la repetiții, ne-a ajutat, a dat textul atunci când a lipsit cineva, dar îi place să fie implicată, nu doar să stea și să participe fără să facă nimic.”

Citește și Legătura incredibilă dintre succesul lui Jorge și Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan. Detaliul care te va surprinde total VIDEO EXCLUSIV

Ce nu are voie Dora Maria să facă

Monica Davidescu a dezvăluit și care este regula pe care i-a impus-o fiicei sale, Dora Maria. Vedeta i-a explicat micuței că trebuie întotdeauna să știe unde se află, pentru siguranța sa, dar și pentru a știi de unde să o ia. Astfel, fiica actriței are grijă să respecte dorința mamei sale:

„Regula primordială pe care ea a învățat-o este că trebuie să știu întotdeauna unde e. Nu are voie să meargă într-un loc despre care eu nu știu, fie că este la o prietenă, fie că este pe la cineva din familie. Trebuie să știu unde se află în acel moment ca să știu de unde să o iau! Aceasta este regula principală, întotdeauna trebuie să știu unde este!”

Citește și Momentul în care Monica Davidescu l-a amenințat pe Aurelian Temișan cu divorțul. Ce s-a întâmplat: „Am o prietenă care a asistat la chestia asta” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *