Ce nu au voie să facă sub nicio formă actorii din serialul Clanul. ”Altfel ne ‘mănâncă’ Anghel Damian” VIDEO EXCLUSIV

”Este o muncă colosală ceea ce se întâmplă în spatele camerelor”

Serialul ”Clanul” este cel mai urmărit serial de televiziune la ora actuală, iar succesul nu se datorează doar distribuției formată din cei mai talentați și apreciați actori la momentul de față în România, ci al întregii echipe. Silviu Mircescu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro cum stau lucrurile în realitate pe platourile de filmare de la ”Clanul”.

”Nu este nimic improvizat”

 

Silviu Mircescu se numără printre actorii răsfățați din serialul ”Clanul” și spunem asta prin prisma faptului că a avut libertatea ca în paralel cu filmările să joace și în lungmetraje, în spectacole de teatru și chiar în musical-uri. Nu aceeași libertate a avut-o și la filmările pentru serialul ”Clanul”, acolo unde totul este pus la punct până la cel mai mic detaliu. Totuși, Silviu Mircescu a putut să jongleze cu diferite tipologii cu ajutorul proiectelor sale, cel mai recent fiind piesa ”E vina ta!” unde are rol principal.

”Am avut premieră. A avut un succes nebun, numai feedback-uri bune. Un spectacol solicitant. Mulțumită lui Tomi Cristin care a făcut o treabă foarte bună și ne-a pus într-o lumină excelentă pe toți din distribuție. Să sperăm să avem viață cât mai lungă la acest spectacol”, ne-a povestit actorul.

Pentru cei care nu au văzut încă spectacolul, Silviu Mircescu interpretează un cunoscut cântăreț de hip-hop, pe care închisoarea vine să-l trezească la realitate. Pasionat de muzică, actorul a profitat de această ocazie pentru a-și pune încă o dată talentul în valoare.

”Cu muzica deocamdată nu am mai făcut absolut nimic pentru că am avut foarte multă treabă pe plan actoricesc. Am atât de multe chestii de rezolvat încât nu am când să mă mai gândesc la muzică. Muzica o facem ca hobby, muzica o folosim în spectacole de teatru sau la ceea ce avem de filmat. În momentul în care se va dezvolta acest hobby, cu siguranță veți afla”, a completat Silviu Mircescu.

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Șerban Pavlu pe platourile de filmare ale serialului Clanul: „Ajunsesem așa să intru în starea aia de bolnav” VIDEO EXCLUSIV

Cu toate că în momentul de față are atât spectacole cu care merge în turneu, dar și unele noi, la care se adaugă serialul ”Clanul” și alte producții, Silviu Mircescu declară că face față cu brio tuturor textelor și că nu i s-a întâmplat niciodată să încurce vreo replică.

”Nu mi s-a întâmplat să încurc replicile, dar mi s-a întâmplat să am blank-uri, adică vreo câteva secunde să nu îmi aduc aminte ceea ce am de spus. Se mai întâmplă, suntem obosiți, suntem și noi oameni, dar important este cum te descurci în acea situație. Dar să spun altceva, din alt text, mulțumită lui Dumnezeu deocamdată nu mi s-a întâmplat și sper să nu se întâmple”.

Actorii din serialul ”Clanul” nu improvizează nici măcar pe partea de gestică

Nu doar că nu încurcă replicile, dar le știe și pe cele alte colegilor lui, atât când vine vorba de serial, cât și atunci când este pe scena teatrului.

”Este important să știi și textele celorlalți, să știi când trebuie să intri și să fie cum trebuie. Nu avem voie să improvizăm pentru că altfel ne ”mănâncă” Anghel. Nu avem voie. Trebuie să spunem textul așa cum este pentru că este foarte bine scris. De aia ”Clanul” are succes, pentru că Anghel și cu Lia scriu un text foarte bine și noi trebuie să ținem cont de aceste texte, pentru că de aia succesul vine, de la textele scrise, acțiunile care se întâmplă, jocul nostru actoricesc. Deci, nu avem voie să improvizăm. Nu există așa ceva”, ne-a explicat Silviu Mircescu.

Dacă în cazul altor proiecte de televiziune le este permis actorilor să improvizeze textul atunci când simt nevoia, mai ales în cazul actorilor de renume, cu o vastă experiență în spate, Lia Bugnar și Anghel Damian, cei doi scenariști ai serialului ”Clanul” sunt foarte stricți din acest punct de vedere. Acest lucru nu doar că nu îi deranjează pe actorii din distribuție, care încă de la primul episod s-au declarat fascinați de scenariu și modul în care sunt scrise replicile, dar li se pare normalitate.

”Există spectacole pentru improvizație, la teatru. Că de aia sunt oamenii ăia acolo, de aia se strofoacă oamenii să scrie episoade pentru ”Clanul”. Pentru public ca să fie mișto și frumos, nu pierd timpul degeaba ca noi să improvizăm”, ne-a mai spus Silviu Mircescu.

Citește și: Anghel Damian, decizie surprinzătoare după succesul lui Theo Rose în serialul Clanul: “M-a șocat efectiv” VIDEO EXCLUSIV

Culmea este că nici măcar pe partea de interpretare nu au voie să se abată de la scenariu, ba din contră, totul este calculat până la cel mai mic detaliu și repetat în prealabil înainte de a se da drumul la înregistrare.

”Nici măcar gestică. Nu este nimic improvizat. Totul este repetat, totul se știe, totul se întâmplă cu un scop acolo, că suntem la noi acasă, ca să nu zic altfel. Nu. Totul este calculat acolo. Este o muncă colosală ceea ce se întâmplă în spatele camerelor și ceea ce facem noi în 12 ore de filmare. De aceea vine succesul, prin munca pe care o depunem și disciplina pe care o avem și cum ne-am ”sudat” noi ca familie și ca echipă acolo, cu oamenii noștri, cu băieții noștri din echipă. Toți suntem foarte mișto. De aia lucrurile funcționează, pentru că totul este ca la carte. De aia ”Clanul” este pe val, de aia este cel mai tare serial”, a mai dezvăluit actorul pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul trist al momentului! Este vorba despre Florin Piersic, s-a întâmplat chiar în ziua de...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 7 Mai 2024: Peștii ar trebui să le acorde mai multă atenție celor din...
Sfatul zilei 7 Mai 2024. Săgetătorii ar trebui să învețe să nu mai fie așa...
Top 5 zodii de bărbați care nu știu ce vor de la viață
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *