Ce pasiune nebănuită are Andreea Mantea și ce meserie ar fi ales dacă nu ar fi apărut la TV: “Fiul meu face la fel!” VIDEO EXCLUSIV

Ce face încă de la o vârstă fragedă

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România și una dintre cele mai simpatice prezențe de pe micile ecrane. Totuși, în cazul în care nu alegea acest drum, vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că are o mare pasiune, pe care băiețelul ei, David, a moștenit-o.

Andreea Mantea, despre pasiunea ei

Andreea Mantea iubește animalele, astfel că ar fi devenit medic veterinar dacă nu s-ar fi implicat în televiziune. Ba chiar, îndrăgita prezentatoare ne-a povestit că, la un moment dat, a fost nevoită să salveze un cocoș din propria curte, alături de fiul său. Pasărea trăiește și în zilele noastre, după ce vedeta a acționat la timp, înainte de a merge la medicul veterinar:

“Salvam animale! Da! (n.r. medic veterinar) La un moment dat am avut niște păsări în curte, niște găini și doi cocoși. Unul dintre cocoși a fost mușcat de o vietate. Nu aș vrea să zic că șobolan, dar, din păcate, cred că șobolan era! I-a mușcat toată partea din față. Avea o gaură, iar copilul făcea foarte urât. Era 11 noaptea și am auzit țipetele cocoșului.

Ne-am dus, am luat cocoșul, David era terminat. Am zis că îl salvez eu. Am cusut cocoșul. I-am dat niște calmante înainte, doar că le băgam pe cioc și ieșeau pe partea cealaltă. La un moment dat mi s-a făcut rău și a continuat el! L-am salvat și încă trăiește! A doua zi m-am dus cu el la veterinar, l-au încadrat la păsări exotice.

Am plătit nu mai puțin de 2.000 și ceva de lei ca să îl capseze cu un capsator! Nu puteau să zică de la bun început, aveam și eu capsator acasă! Îmi este frică atunci când plouă și sunt fulgere. Încă trăiește, e bine!”

Citește și De ce nu se uită Andreea Mantea la emisiunile în care apare: „Niciodată!”. Motivul pentru care nu a vrut să fie nașa unor concurenți din show-ul de la Kanal D VIDEO EXCLUSIV

Fiul ei, David, a moștenit iubirea pentru animale

Mai mult, vedeta ne-a mărturisit că încă de la o vârstă fragedă salvează animale. În prezent, fiul ei, David, a moștenit această pasiune:

“L-am dus la țară, nu se mai putea! Mai avem 2 pisici, afară 2 câini. Mai avem un motănel afară, în foișor, i-am făcut acolo o căsuță. Nu contează ce animal este, dacă îl găsim, îl luăm și îl facem bine!

Eu făceam asta când eram micuță și nu înțelegeam de ce mama mea este atât de rea și nu mă lasă să salvez animale de pe stradă să le aducă în apartamentul nostru! Acum, având casă și curte, nu înțeleg de ce fiul meu face la fel! Așa că tac, nu zic absolut nimic! În continuare fac asta, iar acum face și el asta!”

Citește și Andreea Mantea l-a mințit pe fiul ei vizavi de prestația lui în serialul Strada Speranței. ”Ca mamă trebuie să-ți încurajezi puiul”. Ce a spus despre aptitudinile lui actoricești VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *