Ce planuri are Ruxi, după ce s-au încheiat filmările la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Decizia majoră: „Asta vreau să fac” VIDEO EXCLUSIV

Ce schimbare în carieră pregătește

Prezența lui Ruxi într-un concurs de stil a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales pe cei care nu știau de pasiunea tinerei pentru haine. Datorită îndrăznelii sale și modului în care reușea să combine piesele vestimentare și accesoriile i-au adus marele trofeu, dar i-au și îndrăzneala de a porni pe acest drum. Ruxi a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că se îndreaptă către o carieră  de stilist vestimentar și că este în căutare de clienți.

Ruxi, despre noua ei pasiune

Reîntoarsă din Republica Dominicană, acolo unde a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și de unde nu s-a întors cu marele trofeu, dar cu o sumedie de prieteni, Ruxi ne-a mărturisit că se dedică în exclusivitate stylingului. Postările ei din mediul online și sketch-urile amuzante s-au transformat în adevărate lecții cu și despre modă.

„Îmi era dor să mă îmbrac frumos. Este viața mea să mă îmbrac așa, să fiu extra. Iar acum am zis să fiu puțin mai normală, dar tot nu m-am putut abține să nu fac ceva wow. M-am îmbrăcat pe mine, am îmbrăcat-o pe Ami și pe Anisia. Am stat să le gândesc niște modele și niște ținute ca ele să se simtă bine, să iasă ceva „bombă” și cred că a ieșit. Mai ales la Anisia pe care nu am mai văzut-o așa. E ceva nou pentru ea. Asta vreau să fac pe mai departe, să fac styling și să îmbrac oameni. Să vină câți mai mulți oameni la mine să-i îmbrac”, ne-a declarat Ruxi care a avut grijă ca Anisia Gafton să aibă cea mai frumoasă ținută a ei de până acum în momentul în care a fost încoronată „Regina junglei”.

Pentru cea care a câștigat ultima ediție a show-ului „Bravo, ai stil” styling nu înseamnă doar aranjarea corectă a pieselor vestimentare cu accesorii, ci și crearea unei ținute de la zero.

„Pentru mine a îmbrăca înseamnă creație, styling. Mai întâi mă uit la om să văd ce gen e, ce corp are, ce-i place. Creez și ținute special pentru el. Rochia de pe mine am făcut-o ea, la fel ca și cea pentru Ami sau Anisia. Cumva sunt niște modele pe care ele le preferau și eu le-am stilizat și le-am modificat în funcție de personalitatea lor”, a mai povestit Ruxi pentru EGO.ro.

„Mai întâi să învățăm cum să accesorizăm și cum să purtăm niște ținute corect”

În momentul de față, Ruxi colaborează doar cu o croitoreasă care s-a obișnuit deja cu stilul ei și cu ajutorul căreia modifică haine sau le crează de la zero atât pentru ea cât și pentru prietenele ei.

„Lucrez cu o croitoreasă care pur și simplu îmi face ceea ce ii zic. Îi arăt ce vreau să coasă și mă ajută. Este și foarte rapidă și mă ajută foarte. Asta îmi place să fac și asta vreau să fac mai departe”, a mai povestit tânăra, completând că este deschisă și altor cereri, ba chiar vrea să-și mărească portofoliul.

„Urmează să văd câtă cerere o să am, dacă măresc sau nu echipa, dar vedem pe viitor. Eu sper mai întâi să vină  fetele să le sfătuiesc. Este nevoie mai întâi de sfaturi de combinații, să știm bazele, ce se poartă cu ce se poartă și după aceea să  mergem la creație. Mai întâi să învățăm cum să accesorizăm și cum să purtăm niște ținute corect”.

Ruxi
Ruxi

Ruxi, pe numele din buletin Roxana Erdei, și-a creat în ultimul an un stil propriu, destul de extravagant pentru unii, însă mărturisește că asta nu înseamnă că va încerca să-i convingă și pe cei cu care lucrează să meargă în această direcție.

„Depinde de ce vrea omul, dacă vrea ceva să iasă în evidență facem, asta este bucuria mea, eu vreau tot timpul să fiu extra, să forțăm, să mergem cât mai departe, dar putem să rămânem și la minimalist sau la un stil cât mai simplu sau mai delicat. Depinde de om. Eu pot să fac toate combinațiile posibile, nu contează, deși prefer extravaganța, prefer să fim extra, dar se poate și simplu. Scrieți pe Instragram, care vreți, care doriți, sunt aici să vă îmbrac, să vă învăț să fiți bombă”, a mai declarat Ruxi pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *