Ce refuză Răzvan și Dani de la Neatza să facă de 5 ani. Ramona Olaru i-a dat de gol: “Nu vor și eu sufăr!” VIDEO EXCLUSIV

Ce surprize i-au făcut colegii săi de-a lungul timpului

Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion formează de mulți ani o echipă și își încântă fanii de fiecare dată prin momentele amuzante din cadrul matinalului de la Antena 1. Totuși, frumoasa vedetă ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că are o dorință de sărbători, însă prezentatorii de televiziune nici nu vor să audă de așa ceva.

Ramona Olaru, despre dorința pe care o are

Ramona Olaru își dorește să facă Secret Santa alături de echipa de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, însă colegii săi refuză de 5 ani acest lucru. Vedeta ne-a dezvăluit că Dani Oțil și Răzvan Simion consideră că a trecut momentul de a oferi aceste cadouri, însă mereu au grijă să o surprindă pe vedetă de ziua ei:

“Mă rog de ei de 5 ani să facem Secret Santa! Nu vor! Au zis că au făcut prea mult, că nu mai sunt la vârsta să facă Secret Santa. Au zis: “Ce suntem noi aici?”. Nu vor și eu sufăr pentru că îmi plac aceste lucruri! De cele mai multe ori ei îmi fac surprize de fiecare dată, de ziua mea sau de sărbători.

Nu punem neapărat accentul pe a lua cadouri fiecare pentru fiecare. În plus, dacă luăm zilele de naștere, eu sunt singura care se sărbătorește în timpul emisiunii. Zilele lor pică doar în vacanță! Atât ziua mea de naștere, cât și cea de nume, pică la muncă! De fiecare dată mi-au făcut surprize!”

Care a fost cel mai frumos cadou primit de la colegii săi

În același timp, Ramona Olaru a punctat că a fost surprinsă într-un mod plăcut anul trecut, de ziua ei, de către echipa matinalului. Vedeta adoră zăpada, astfel că Răzvan Simion și Dani Oțil au avut grijă ca aceasta să primească ce își dorește chiar de Sfântul Nicolae:

“Anul trecut, de Sfântul Nicolae, am avut parte de cea mai mișto surpriză pe care putea să mi-o facă cineva în viața aceasta. Nu ninsese deloc în perioada respectivă și într-o zi, când eram la meteo, i-am spus lui Răzvan: “Întreabă-mă ce îmi doresc de ziua mea!”. M-a întrebat și i-am zis: “Îmi doresc să ningă, îmi doresc zăpadă!”. A trecut momentul și ne-am văzut de viață.

În ziua respectivă, când eram la meteo de ziua mea, am zis: “Mi-am dorit de ziua mea să fie zăpadă, dar iată că nu tot timpul se îndeplinesc dorințele!”.Răzvan mi-a zis să mă dau puțin mai în spate. M-am dat și a început să ningă în platou, peste mine! A fost cea mai tare surpriză, dacă vă uitați pe YouTube găsiți filmarea. Am fost super emoționată, a fost cu lacrimi, cu toate cele, nu mă așteptam! Ei știu că iubesc zăpada foarte mult.”

Citește și Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt. În ce domenii s-a implicat înainte de televiziune: “Mi-a plăcut să învăț!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre colegii săi

Mai mult, nici în acest an prezentatorii de televiziune nu s-au lăsat mai prejos atunci când vine vorba despre surprizele pe care i le fac Ramonei Olaru:

“Acum, iar, de ziua mea, am fost să îmi iau viza și am lipsit în prima oră de emisie, fiind totuși ziua mea. Când m-am întors, ei îmi pregătiseră deja o surpriză. M-au dus la harta de meteo ca să prezint vremea. Nu asta voiau de la mine, ci să apară din spatele meu cu flori sub formă de zăpadă și bulgări, dar și un tort cu Elsa și Olaf.

Nu vreau să fiu rea sau ceva, dar nu cred că au ținut atât de mult la niciuna dintre colegele care au fost înaintea mea sau cel puțin eu nu am simțit și nu am văzut în vremurile în care mă uitam la televizor! Bine, erau și alte vremuri, acum fiecare a evoluat diferit! Ce simt din partea băieților este ceva special! Am zis și o repet, cred că au fost și sunt în continuare cei mai importanți și mai stabili bărbați din viața mea!”

Citește și Cum a făcut Ramona Olaru primii bani. Asistenta TV, decizie neașteptată la 12 ani: “Se întâmpla de 4 ori pe săptămână” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *