Ce ritual interesant de cuplu au Deea Codrea și iubitul ei: “Nu cred că am mai zis vreodată” VIDEO EXCLUSIV

Deea Codrea face dezvăluiri despre relația cu iubitul său
Ce ritual interesant de cuplu au Deea Codrea și iubitul ei: “Nu cred că am mai zis vreodată” VIDEO EXCLUSIV

Deea Codrea trece printr-o perioadă extrem de fericită din viața ei. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul său, iar cei doi se bucură de un fiu minunat, Iian. Ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că există un ritual de cuplu inedit pe care îl are alături de cel care a cucerit-o.

Deea Codrea, dezvăluiri despre relația cu iubitul său

Deea Codrea și partenerul său, Andrei Stoian, petrec foarte mult timp împreună. Bărbatul i-a fost alături vedetei și când a venit pe lume fiul lor, micuțul Iian. Ea ne-a dezvăluit că perioada pandemiei i-a făcut să aibă un ritual de cuplu ușor atipic:

“Noi suntem ușor atipici, în sensul în care facem foarte multe lucruri împreună, adică suntem în majoritatea timpului împreună. Ne dorim să mai avem și întâlniri cu prietenii și prietenele separat. Cred că acesta este un obicei pentru că ne-am cunoscut în perioada pandemiei și nu se ieșea atât de mult, dar nu mă plâng. Andrei a fost alături de mine și când am născut, adică este clar că facem toate lucrurile împreună. Ieșim la film, mergem la teatru, plecăm din oraș și mergem în tot felul de locuri.”

Ce tradiție inedită au

De asemenea, Deea Codrea ne-a mărturisit că are o tradiție inedită de cuplu. Îndrăgita influenceriță merge alături de iubitul ei la câte o cafenea, iar amândoi citesc o carte diferită:

“Nu cred că am mai zis vreodată, dar ne place să ieșim la cafenea și fiecare să citească propria carte. Avem noi chestia asta. Da, e foarte interesant. Problema este când eu îl întrerup foarte des pentru că citesc lucruri interesante și spun: “Stai să îți zic ceva!”. El îmi zice: “Bine…”. Dar, cumva, el și-ar dori să își termine cartea. Asta este, trebuie să mă suporte.”

Citește și – Ce ținute să porți iarna ca să nu îți fie frig și să arăți cool. Sfaturi prețioase de la Deea Codrea: „Arată și fashion și îți ține și de cald” VIDEO EXCLUSIV

“Weekend-urile sunt destinate ieșirilor în trei”

Mai mult, în weekend-uri, cei doi au grijă să petreacă mult timp alături de fiul lor, Iian. Deea Codrea a punctat că numeroase locuri în care merg sunt alese în funcție de lucrurile pe care le oferă pentru copii:

“Da, sunt de acord (n.r. cu faptul că multe cupluri care fac lucruri împreună sunt mai solide), dar, în același timp, sunt de acord și că fiecare ar trebui să aibă timpul lui. Și îl avem, mai iese și el cu prietenii lui, eu cu prietenele mele. Dar, cred că, dacă ar trebui să spun ca procent, clar este mai mare procentul în care suntem împreună. La noi, de obicei, weekend-urile sunt destinate ieșirilor în trei, ieșirilor în familie. Mergem la restaurant, mâncăm împreună. Acum Iian este mare, mănâncă singur de la restaurant, mănâncă paste cu mânuța. Face un dezastru total, dar nu contează, important este că mănâncă copilul singur. Mie mi se pare mult mai simplu de la un an încolo, când copilul începe să meargă. Poți să te înțelegi cu el. Îi spun: “Nu, mami, nu te duce acolo!”. Știe că nu trebuie să se ducă acolo, mi se pare mult mai simplu decât atunci când este foarte mic și trebuie să îl iei după tine, să îl pui în cărucior sau marsupiu. Acum îl iau de mânuță și îi și place foarte tare treaba asta. Profităm. Weekend-urile sunt pentru noi. Fie plecăm din oraș toți trei, fie mergem într-un parc. E drept că ne alegem locațiile în funcție de el, ne uităm dacă sunt kids friendly, dacă au mâncare pentru copii, scaun pentru copii. Ne place foarte mult.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *