Ce ținute să porți iarna ca să nu îți fie frig și să arăți cool. Sfaturi prețioase de la Deea Codrea: „Arată și fashion și îți ține și de cald” VIDEO EXCLUSIV

Ne-a explicat la ce tendințe sau piese ar trebui să renunțăm în sezonul răcoros
Ce ținute să porți iarna ca să nu îți fie frig și să arăți cool. Sfaturi prețioase de la Deea Codrea: Arată și fashion și îți ține și de cald VIDEO EXCLUSIV

Iarna ne face să ne dorim să avem cât mai multe straturi de haine pentru a nu simți frigul. În timp ce ne putem folosi de acest lucru pentru a compune ținute deosebite, Deea Codrea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu trebuie să ne bazăm doar pe piese negre. De asemenea, ea ne-a explicat la ce tendințe sau piese ar trebui să renunțăm în sezonul răcoros.

Deea Codrea, despre ținutele de iarnă: “Ar trebui să fim puțin mai curajoși”

Deea Codrea, fostă concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities!” și blogger, este de părere că ar trebui să fim mai curajoși și să ne îmbrăcăm în ținute colorate, fără să ne bazăm doar pe haine negre. De asemenea, când vine vorba despre piese și tendințe la care ar trebui să renunțăm, vedeta ne-a dezvăluit că este necesar să ne gândim de două ori atunci când abordăm UGG-urile înalte sau nuanțele neon.

Deea, explică-mi cum ar trebui să ne facem o ținută perfectă pentru iarnă, în care să arătăm bine, dar să nu tremurăm.

Deea Codrea: Să știi că secretul, în general, este layering-ul, anume a pune foarte multe straturi. Dacă vrei să mă gândesc așa, rapid, la o ținută, aș pune un tricou, pe sub tricou poți să pui chiar și un body, peste tricou pui un sacou pe care îl prinzi cu o centură în talie, o pereche de jeans, pe sub jeans poți să pui niște colanți. De asemenea, peste sacou poți să pui un trench și peste trench poți să vii cu o vestă de piele sau matlasată. Atunci ai foarte multe straturi, arată și fashion și îți ține și de cald.

Citește și – Motivul pentru care Deea Codrea nu și-a botezat copilul: “Pe mine nu m-a întrebat nimeni dacă îmi doresc să fiu botezată sau nu” VIDEO EXCLUSIV

Care sunt cele mai mari greșeli pe care le facem iarna atunci când vine vorba despre îmbrăcăminte?

Deea Codrea: Dacă ar fi din punct de vedere al modei, este că ne îmbrăcăm doar în negru. Ar trebui să fim puțin mai curajoși. Știu că este mocirlă pe afară, ninge, parcă nu îți arde. Dar gândește-te cum ar arăta un palton roz sau albastru într-un peisaj de alb. Mi se pare că ai, din start, o ținută care trece neobservată. Da, tendința este să te îmbraci din cap până în picioare în negru. Măcar dacă ne îmbrăcăm în negru, să punem texturi diferite, piele, catifea sau ceva matlasat, să îi dăm, cumva, o structură, să nu fie doar negru și atât. Și așa este anotimpul trist, dacă ne îmbrăcăm și noi în negru este totul trist.

La ce tendințe ar trebui să renunțăm?

Deea Codrea: Eu sunt foarte subiectivă aici. Sunt convinsă că există persoane cărora le place acest trend, dar eu cred că ar trebui să renunțăm pentru totdeauna la culorile neon. Sunt și foarte greu de mixat, este greu să faci o ținută neon care este WOW, riști să greșești. Așa cum îmi place mie să spun, dacă vrei să ai o ținută frumoasă, mai bine mergi pe alegeri safe. Ca să poți să conturezi o ținută neon, trebuie să ai niște cunoștințe destul de puternice.

Există o tendință controversată, vorbesc de UGG-uri. Le purtăm sau le uităm?

Deea Codrea: Este foarte interesant că până acum doi ani spuneam nu UGG-urilor. Ei bine, le-am redescoperit pe cele foarte scurte, care se termină undeva sub gleznă. Îmi place să le port cu niște colanți negri, cu un sacou și un tricou, mi se pare o ținută foarte relaxată. Pot să pun și un jeans foarte lărguț și un pulover pufos în partea de sus. Acestea mi se pare ținute casual, de mers la supermarket sau la o ieșire cu o prietenă, nimic fancy. Sunt și foarte comode și țin și de cald. Aș zice că nu sunt de aruncat, dar trebuie să avem grijă cum le punem. În niciun caz nu aș recomanda UGG-urile până la genunchi, foarte înalte. Acolo poți să fii și Naomi Campbell, e imposibil să arăți bine în ele.

Citește și – Deea Codrea, pasionată de modă încă de la o vârstă fragedă: “Preferam să mănânc mai puțin ca să îmi rămână bani pentru haine” VIDEO EXCLUSIV

Este importantă accesorizarea atunci când vorbim despre ținutele de iarnă?

Deea Codrea: Eu cred că este foarte importantă și putem să accesorizăm cu niște curele foarte mari, putem să punem o curea foarte mare inclusiv peste un palton și din start mi se pare altceva. Putem să punem cercei mari. Bine, depinde foarte mult, dacă mergem cu metroul, o să ne înghețe urechile. Dacă mergi la un eveniment, da, atunci poți să pui niște cercei foarte mari. Poți să pui pălării, ele te pot proteja de ploaie, de ninsoare. Poți să pui mânuși, mânușile din piele arată foarte bine cu un palton. Gândește-te la un palton roșu accesorizat cu niște mânuși lungi, din piele, negre. Din start ai o ținută cinematografică. Sunt foarte multe accesorii pe care le poți folosi.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *