Ce s-a aflat acum despre salariul Andreei Esca. Chiar vedeta Pro TV a făcut mărturisirea

Andreea Esca, dezvăluiri despre salariul său de la Pro TV.
Ce s-a aflat acum despre salariul Andreei Esca. Chiar vedeta Pro TV a făcut mărturisirea

Andreea Esca este emblema Pro TV și, mai mult decât atât, este cea care împreună cu o întreagă echipă a creat postul de televiziune din Pache Protopopescu. De-a lungul celor aproape trei decenii în care a lucrat doar la Pro TV, nu de puține ori salariul Andreei Esca a reprezentat motiv de dezbatere în spațiul public. Mulți s-au întrebat cât câștigă cu adevărat jurnalista, iar sumele vehiculate adesea în presă au fost de ordinul zecilor de mii de euro. Iată ce spune chiar ea despre leafa pe care o primește pe postul de televiziune.

Andreea Esca, mărturisiri despre salariul de la Pro TV

Încă de la primele apariții la pupitrul știrilor, Andreea Esca a atras ca un magnet publicul în fața ecranelor și și-a creat, de-a lungul anilor, reputația unui profesionist desăvârșit. Într-o perioadă se vehicula că ar câștiga chiar și 50.000 de euro lunar, însă sumele au fost dezmințite în repetate rânduri de prezentatoare.

Cu toate acestea, într-un interviu acordat recent, Andreea Esca a admis faptul că acum salariul său nu mai este același.

„Nu, salariul meu nu mai e același. Nici nu știu de unde a pornit această legendă. Cred că a rămas ca o glumă, ca bancurile cu Bulă. Nu cred că pe români îi interesează atât de mult salariul meu”, a declarat Andreea Esca pentru Adevărul.

Marius Tucă, dezvăluiri despre diferența dintre salariul său și al Andreei Esca

Marius Tucă a făcut dezvăluiri neașteptate despre banii pe care îi câștiga atât el, cât și Andreea Esca în perioada de început a lor în televiziune. Potrivit realizatorului de talk-show-uri, la vremea respectivă câștiga atât de mulți bani încât nu se gândea să facă altceva.

În podcastul lui Mihai Morar, el a mărturisit că a avut șansa să facă o televiziune de știri, dar a refuzat deoarece câștiga foarte mulți bani, mai mulți chiar și decât Andreea Esca. Potrivit jurnalistului, salariul știristei de atunci era „o glumă” în comparație cu venitul său.

„Am avut, am avut (n.r. șansa să facă o televiziune de știri). Pentru că eram bine (n.r. de ce nu a făcut),  câștigam atât de mult, să nu se supere Andreea pe mine, salariul Andreei era o glumă, față de cât câștigat eu atunci și ca șef de ziar și ca om care făcea televiziune,  era vorba de bani foarte mulți. Știi că e întrebarea aia dacă ai da timpul înapoi și toți spun nu, eu da, aș schimba, aș face acea televiziune, aș lua și un radio. Aș face un ziar care să fie al meu. Și astăzi aș face, cu toate riscurile”, a spus Marius Tucă.

Citește și: „Imagini de la petrecerea privată a Andreei Esca. Vedeta Pro TV și-a sărbătorit aniversarea de 50 de ani pe un vas în Turcia

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
5.8 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *