Ce s-a ales de Petru Buiucă, primul câștigător MasterChef România. Ce a făcut cu premiul de 50.000 de euro, cu ce se ocupă acum

Iată ce mai face primul român care a câștigat MasterChef!

În anul 2012, Petru Buiucă reușea să câștige primul sezon al emisiunii MasterChef România. La vremea aceea, tânărul îi cucerea pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu cu talentul său culinar. Totodată, el a adunat un public numeros care l-a susținut de-a lungul timpului. Însă, ce a făcut cu cei 50.000 de euro pe care i-a încasat de la şefii postului din Pache Protopopescu? Iată cu ce se ocupă acum primul câștigător al show-ului culinar de la Pro TV!

Îți mai aduci aminte de Petru Buiucă? Iată ce mai face primul câștigător MasterChef România

În urmă cu 12 ani de zile, Petru Buiucă devenea cunoscut în toată țara. Tânărul, care la vremea aceea avea doar 23 de ani, reușea să-i cucerească pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu cu preparatele sale. De asemenea, publicul l-a îndrăgit foarte tare pe concurentul care avea să devină primul MasterChef din România.

”Când m-am înscris la MasterChef voiam doar să văd cât de bun sunt. Acum mi-am depășit toate așteptările. Sunt mult peste ceea ce credeam că pot să fiu. Și sunt uimit!

Am fost susținut de oameni super buni și asta m-a ajutat. Este un vis care sper să continue. Nu mă las! Muncesc! Și visez în continuare!”, spunea Petru Buiucă după câștigarea primului sezon MasterChef România.

El a câștigat trofeul și premiul în valoare de 50.000 de euro. Ce a făcut cu banii? S-a lăsat sau nu de gătit? Află toate detaliile din rândurile de mai jos.

Te-ar mai putea interesa și Cum a surprins-o Smiley pe Gina Pistol, după ce s-a speculat că ea va prezenta MasterChef la Pro TV. A alimentat și mai mult zvonurile!

Cu ce se ocupă în prezent

Atunci când participă la MasterChef România, Petru Buiucă lucra ca office manager într-un birou de arhitectură. După ce a câștigat marele premiu al emisiunii de la Pro TV, tânărul și a deschis împreună cu câțiva colegi un studio de gătit, Hot Cooking Studio.

Mai târziu, în 2016, el a înființat o companie care oferea consultanță cuplurilor care se pregăteau de nuntă, în privința meniurilor și a locului pentru eveniment. Însă, afacerea sa nu s-a bucurat de un succes prea mare. Drept dovadă, firma a funcționat doar până în luna octombrie a anului 2017.

Ulterior, Petru Buiucă s-a angajat la celebra companie Procter & Gamble. Tot acolo este și în prezent. Fostul câștigător MasterChef România ocupă postul de Customer Supply Chain Senior Manager.

Te-ar mai putea interesa și Imagini de colecție cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cum arătau, în 2012, la primul sezon Masterchef România!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *