Cum a surprins-o Smiley pe Gina Pistol, după ce s-a speculat că ea va prezenta MasterChef la Pro TV. A alimentat și mai mult zvonurile

Artistul le-a dat apă la moară internauților

Scris de: Daoud Andra

18 Apr. 2024

Cum a surprins-o Smiley pe Gina Pistol, după ce s-a speculat că ea va prezenta MasterChef la Pro TV. A alimentat și mai mult zvonurile

La scurt timp după ce s-a aflat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au semnat cu Pro TV pentru următorul sezon al emisiunii MasterChef, mulți s-au întrebat cine va prezenta emisiunea. Numele Ginei Pistol a fost unul dintre cele vehiculate, iar Smiley le-a dat și mai multă apă la moară celor care cred că soția lui va prezenta show-ul culinar.

Smiley a dat-o de gol pe Gina Pistol?

Vestea că cei trei chefi revin la Pro TV, pentru sezonul 9 al emisiunii MasterChef i-a bucurat pe fanii lor. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva și Gina Pistol a ”trădat” Antena 1 și va fi alături de cei trei chefi, la Pro TV. Vedeta s-a retras din televiziune în urmă cu mai bine de un an, pentru a se putea ocupa de fetița ei, iar fanii săi abia așteaptă să o revadă pe micile ecrane.

Zvonurile potrivit cărora Gina s-ar putea întoarce în televiziune, însă nu la Antenă, ci la Pro TV, au fost alimentate și de Smiley. Artistul și-a surprins soția în bucătărie și a filmat-o în timp ce pregătea ceva de mâncare. ”Gina, ce gătești azi?”, o întreabă Smiley. ”Fac un sendviș bun, bun de tot cu anșoa, am învățat să îl fac de curând”, răspunde prezentatoarea. ”Te pregătești pentru ceva?”, întreabă, retoric, artistul.

Vezi și: Gina Pistol, în cărți pentru MasterChef 2024? Detaliul care a apărut pe internet după anunțul Pro TV

Pe de altă parte, pe rețelele de socializare au apărut tot felul de comentarii cu privire la cine va prezenta emisiunea. În primele trei sezoane a fost prezentator Răzvan Fodor, după care emisiunea a avut doar juriu, fără prezentator. Acum, au existat voci care l-au cerut înapoi pe Fodor, dar și voci care au spus că Gina Pistol s-ar potrivi formatului, mai ales că a mai lucrat împreună cu cei trei chefi, la Antena 1.

Cum a surprins-o Smiley pe Gina Pistol, după ce s-a speculat că ea va prezenta MasterChef la Pro TV. A alimentat și mai mult zvonurile
Artistul și-a surprins soția în bucătărie

Ce spune vedeta despre revenirea în televiziune

De când a renunțat la proiectele Asia Express și Chefi la Cuțite, Gina Pistol petrece timpul alături de familia ei, însă este și foarte activă în mediul online. Soția lui Smiley are multe proiecte și campanii de imagine, dar a primit și diverse oferte de a reveni pe micile ecrane. Nu s-a grăbit, însă, să le dea curs. Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, prezentatoarea TV spunea că nu a venit încă momentul să se întoarcă pe platourile de filmare.

Citește și: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, primele declarații despre revenirea la MasterChef. De ce au acceptat să se întoarcă la Pro TV

”Și mie îmi lipsește televiziunea. Sunt într-o perioadă în care eu am nevoie de mine mai mult decât are televiziunea de mine. Am nevoie de puțin timp să mă refac și pe urmă să mă prezint în fața oamenilor cu aceeași energie cu care i-am obișnuit. A fost o perioadă puțin mai grea pentru mine și încerc să mă reîntregesc, să mă adun”, spunea Gina Pistol, la Antena Stars, toamna trecută.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *