Ce s-a ales de Rebecca Bumputu de la ”Bravo, ai stil!”. Meseria frumoasă pe care o are acum: “Totul mi se pare extrem de lejer” VIDEO EXCLUSIV

Predă cursuri de bachata la școala de dans a Cocuței cu Bogdan Boantă

În ultimul sezon ”Bravo, ai stil!”, printre concurentele care au ajuns aproape de marele premiu s-a făcut remarcată și Rebecca Bumputu, doza exotică a acestui sezon. Telespectatorii au cunoscut-o încă de la prima ediție că este foarte pricepută la bachata, dar și la alte genuri de dans, așa că au îndrăgit-o imediat. Chiar dacă nu a câștigat marele premiu, Rebecca a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a plecat din competiție cu multe câștiguri, cel mai important fiind câștigarea unui public numeros.

Cu ce se ocupă Rebecca Bumputu după ”Bravo, ai stil!”

Pe numele complet Rebecca Bumputu, Becky Bachata sau Pantera, așa cum îi spun apropiații, s-a mutat de la Brașov în București pentru a împărtăși din pasiunea ei pentru dans. Tânăra nu este doar dansatoare, ci și instructor de bachata, așa că, după terminarea show-ului, s-a îndreptat mai mult către această zonă.

”Am ajuns în semifinală, aproape de Finală. Dar uite câta coroana am pe cap (nr. arătând spre părul ei voluminos). Am venit cu ea de acasă, am plecat cu ea acasă. Am fost o competiție frumoasă, dar și grea. Am și zis că, dacă reușesc să trec cu brio peste ”Bravo, ai stil!”, reușesc să trec peste orice în industria asta. Adică nu mai am acum nicio problemă, totul mi se pare extrem de lejer. Indiferent că este vorba de videoclipuri, că este vorba de film, de reclamă. E lejer”, ne-a povestit Rebecca despre experiența ei la ”Bravo, ai stil!”, completând că nu a rămas traumatizată de interacțiunea cu un grup mare de fete, ci din contră, a învățat cum să gestioneze mai bine astfel de situații:

”Spre norocul meu, eu m-am înțeles chiar ok cu fetele, am avut un parcurs liniștit, lin, ca să spunem așa. Normal că lucrez în continuare cu fete, că așa am lucrat mereu. Îmi sunt dragi și îmi face plăcere să lucrez cu ele. Nu am fost neapărat introvertită, cine mă cunoaște știe că nu sunt o fire introvertită, însă nu am vrut să iau parte la anumite conflicte. A fost o decizie pe care aș lua-o probabil în continuare. Poate că, în anumite momente, trebuia să fiu mai vocală, dar pentru a mă apăra, nu ca să creez un conflict. Dar pot să zic că, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, am învățat să-mi gestionez timpul cu oamenii apropiați și oamenii cu care lucrez. Adică am început să fiu foarte selectivă pentru că mi-am dat seama că pierdeam foarte mult timp încercând să rezolv situații care nu țin de mine și cumva pe parcursul emisiunii am învățat că de multe ori nu poți să le rezolvi singur pe toate. Trebuie să mai știi să zici și NU. Chiar asta a fost o mare lecție importantă pentru mine: să
mai zic și NU. Dar în principal să învăț să gestionez timpul în favoarea mea”.

”Am dat drumul la un curs de bachata pentru începători”

Experiența de la ”Bravo, ai stil!” a învățat-o nu doar să își gestioneze timpul, dar și să profite de pe urma impactului pe care l-a avut în mediul online grație acestei emisiuni. Astfel că, imediat după încheierea filmărilor, nu a plecat într-o vacanță pentru a-și reîncărca bateriile, ci s-a apucat de treabă.

”Nu sunt omul vacanțelor. Nu îmi plac vacanțele, nu pot. Firea mea nu îmi permite să-mi iau vacanțe. Mie îmi trebuie maxim două zile, și alea cu indulgență, ca să mă refac, dar să stau eu cu mine, să nu fie nimeni altcineva, dar după aceea trebuie să mă apuc de treabă, că altfel înnebunesc”, a mai declarat dansatoarea pentru EGO.ro, completând că, în momentul de față, are propriul curs de bachata în cadrul școlii de dans condusă de Cocuța și Bogdan Boantă:

”A trebuit să reintru în sala de fitness prima dată pentru că s-au adunat meniurile alea gustoase pe care le primeam la ”Bravo, ai stil!”, iar acum urmează să mă antrenez pe partea de dans, însă deocamdată m-am focusat pe nișa mea, pe bachata mai exact, pentru că am dat și drumul la un curs de bachata pentru începători. Sunt la școala de dans CoBo Dance Center în fiecare marți”.

Bruneta apare în videoclipul lui Alex Velea

În momentul de față, aceasta se împarte între filmări pentru videoclipuri, cel mai recent fiind cel al lui Alex Velea, dar și reclame sau tot felul de alte proiecte, astfel încât nu are timpul necesar decât pentru un sigur curs de dans.

”La bachata nu există limită de vârstă, e doar limită de dispoziție. Adică dacă dispoziția ta scade prea mult, nu trebuie să vii la bachata. Dacă vii la bachata, vii cu intenția să îți ridici dispoziția. La cursul meu nu este nevoie nici de partener, este un curs individual. Nu ai nevoie de parteneri. Înveți să dansezi bachata și ulterior îți explic și cum se dansează în pereche. De acolo evoluează lucrurile mai departe”, a explicat tânăra.

Deși în trecut a avut propria ei școală de dans, pandemia i-a dat planurile peste cap, dar a și făcut-o să conștientizeze faptul că poate ar trebui să mai capete experiență pentru a putea manageria un astfel de proiect.

Pandemia i-a dat planurile peste cap

”Am avut școlile mele de dans, însă cu pandemia am fost un pic în cap. Mi-am dat seama că nu sunt în momentul în care să îmi doresc să mai duc o școală de dans pentru că trebuie să fiu acolo de dimineața până seara, iar asta ar însemna să nu mai pot să iau proiecte, să nu mă mai pot eu dezvolta, pentru că trebuie să fie cineva constant acolo. Mi-am dat seama, odată cu pandemia, cu emisiunea, cu toate proiectele care mi s-au întâmplat, că îmi doresc foarte mult să fiu pe scenă, să evoluez, să încerc diverse lucruri. În clipa în care o să simt că nu o să mai pot și că este timpul să mă cizelez, atunci am să redeschid și școala mea”, a mai declarat Rebecca pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *