Ce se întâmplă după divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Creatorul de modă a rupt tăcerea despre fetițele lor: “Suntem datori amândoi!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre divorț

Divorțul prin care au trecut Alexandru Ciucu și Alina Sorescu a fost unul dificil și expus, iar lupta pentru custodia fetițelor a făcut ca lucrurile să fie mai complicate. În exclusivitate pentru Ego.ro, creatorul de modă a vorbit despre fiicele pe care le are împreună cu artista, Raisa și Carolina, explicând că încearcă să le protejeze de tot ce apare despre el și mama lor.

Alexandru Ciucu, detalii despre Raisa și Carolina

Alexandru Ciucu, prezent la avanpremiera specială a filmului „2020”, a punctat că momentul prin care trece familia sa este unul dificil. Totuși, el a explicat că Raisa și Carolina sunt încă prea mici pentru a afla anumite informații din presă sau de la colegi:

“Sunt bine, sănătoase, asta e cel mai important! Sper că am trecut de perioada de gripe, deși zona de primăvară este destul de dubioasă din punct de vedere al răcelilor luate de la școală. Sperăm că au destui anticorpi acum și nu o să mai fie așa dese.

Nu știu dacă momentul prin care trecem acum ca familie este neapărat de succes, nu mă refer la profesiile noastre, dar, ca familie, mi se pare un moment destul de dificil. Fetele sunt încă mici ca să perceapă lucrurile acestea, într-adevăr, aici mă refer la ele și la colegii lor.

Nu cred că încă sunt la vârsta la care fetele să bârfească între ele! Acesta este, sper, un lucru bun. Atunci când vor ajunge la vârsta respectivă, sper ca lucrurile deja să fie clare și înțelese!”

Ce zice despre divorț

Cât despre divorț, Alexandru Ciucu a mărturisit că situația poate lăsa urme, astfel că încearcă să le protejeze pe Raisa și Carolina, la fel ca Alina Sorescu, mămica lor. Totuși, creatorul de modă a dezvăluit că, momentan, nu poate să spună dacă micuțele știu despre despărțirea părinților, ținând cont de contextul actual:

“Eu, cel puțin, așa am făcut. Liniștea lor, siguranța lor de orice natură, dar mai ales emoțională, se află pe primul loc. Aceasta este o situație care poate lăsa urme! Încerc să le protejez din toate punctele de vedere. Aceasta este o informație pe care nu o pot da, mai ales prin contextul prin care trecem. (n.r. dacă s-a vorbit cu fetele despre divorț)

Repet, eu, cel puțin, fac tot posibilul să le protejez de lucrurile pe care le pot afla din presă sau de la colegi. Suntem datori amândoi să le explicăm lucrurile pe care le vor afla.”

Citește și Și-a revenit Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu? Cum au reacționat românii la drama ei: „Îmi dădeau lacrimile” VIDEO EXCLUSIV

S-a reunit cu fosta soție pentru ziua de naștere a Carolinei

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au grijă să fie alături de fiicele lor în zilele importante, chiar dacă divorțul este dificil:

“A fost ziua Carolinei în 12 ianuarie, am fost alături de ea ca în fiecare an! Sunt alături de Carolina și Raisa la zilele de naștere, onomastice, de 1 iunie, la începerea școlii, la serbări, la evenimente legate de școală, cum a fost de 1 martie. Suntem prezenți amândoi! Mi se pare normal să se întâmple asta.”

Citește și Alexandru Ciucu rupe tăcerea despre fiicele sale. Ce nu a știut nimeni până acum: “Au o pasiune în acest domeniu” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *