Ce spune Alina Sorescu despre relația cu Alexandru Ciucu, după ce acesta i-a oferit recent flori: ”Realitatea este total diferită”. S-au despărțit cu scandal

Cei doi sunt separați de mai bine de doi ani

Scris de: Daoud Andra

15 Jan. 2024

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au trecut printr-un divorț dificil. Procesul pentru custodia fetițelor a făcut ca lucrurile să se complice, iar între cei doi nu mai este cale de împăcare. Cu toate acestea, creatorul de modă a făcut recent un gest care lasă loc de interpretări și i-a adus flori fostei soții.

Alina Sorescu a primit flori de la fostul soț

Au trecut doi ani de când Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au anunțat despărțirea. Cei doi nu mai formează un cuplu, însă împart în continuare custodia celor două fetițe pe care le au împreună. De curând, cântăreața și designerul s-au întâlnit la ziua de naștere a fiicei lor celei mari, Carolina. Fetița a împlinit 10 ani, iar la petrecere i-au fost alături ambii părinți.

Citește și: Alina Sorescu, decizie uluitoare după divorțul de Alexandru Ciucu. Nici apropiații nu mai sperau la acest anunț

Alexandru Ciucu a cumpărat trei buchete de flori: două pentru fiicele sale și unul pentru mama lor, Alina Sorescu. Chiar dacă gestul a fost catalogat ca fiind unul galant, Alina Sorescu spune că lucrurile nu sunt așa cum par a fi. În realitate, relația dintre ea și fostul soț nu este deloc una bună, după cum a mărturisit recent vedeta. Artista spune că designerul a făcut acest gest doar de ochii lumii și că, în realitate, lucrurile stau complet diferit.

”Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută”, a declarat Alina Sorescu, pentru Click!

Ce spune Alina Sorescu după ce Alexandru Ciucu i-a oferit recent flori. Ce se întâmplă între ei după scandalul uriaș
Buchetul de flori pe care Alexandru Ciucu i l-a dus fostei soții

Urmează o nouă înfățișare în procesul de divorț

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă mai au de tranșat lucruri, în procesul de divorț. Cei doi urmează să se întâlnească din nou în instanță, în primăvara acestui an, pentru a stabili custodia fetițelor. În prezent, micuțele stau două weekend-uri pe lună cu tatăl lor și încă două zile, în timpul săptămânii. Mama lor își dorește ca fetițele să aibă un program stabil, în timp ce creatorul de modă vrea ca micuțele să stea o săptămână cu el, o săptămână cu mama lor.

”E cam greu, orice activitate care nu are o continuitate e cam dificil de dus, dar recuperăm acasă. Cânt cu ele acasă, repet cu ele acasă și atunci când se poate să vină și ele cu mine, pentru că ele au un program, marți și joi într-o săptămână sunt cu mine și cealaltă marți și joi sunt cu tatăl lor, acelea fiind și zilele de repetiții. Are și două weekend-uri pe lună, vacanțele la jumătate, asta până când se va termina procesul care se va relua din primăvară.

Citește și: Și-a revenit Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu? Cum au reacționat românii la drama ei: „Îmi dădeau lacrimile” VIDEO EXCLUSIV

Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor. (…)

Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamnă iubirea pentru copii, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a spus artista, la Pro TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *