Ce spune Malvina Cservenschi despre o revenire în televiziune: “Mulți nu înțelegeau de ce am decis să renunț!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre afacerea cu bijuterii

Malvina Cservenschi renunța la televiziune pentru a se implica în domeniul bijuteriilor. Fosta prezentatoare TVR are parte de succes și se bucură enorm de faptul că a ales să facă o schimbare pe plan profesional. Multă lume îi poartă creațiile, inclusiv Carmen Iohannis. Designer-ul de bijuterii ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre afacerea sa, dar și despre părerea pe care o are cu privire la o reîntoarcere în domeniul care i-a oferit notorietate.

Malvina Cservenschi, despre succesul bijuteriilor sale

În urmă cu 11 ani, Malvina Cservenschi făcea o schimbare importantă pe plan profesional, renunțând la televiziune și începând o nouă afacere. Aceasta ne-a mărturisit că decizia luată a fost una corectă, însă nu faptul că era cunoscută a contat atunci când vine vorba despre produsele alese de oamenii care îi apreciază brand-ul.

“Schimbarea de la televiziune la business a venit în urmă cu 11 ani. Da, a fost o alegere bună! Iată, după 11 ani, am reușit să construiesc un brand de bijuterii care face atât de multă lume fericită, care îndeplinește atâtea dorințe! Într-o oarecară măsură a contribuit. (n.r. notorietatea ei) La început oamenii nu știau cine realizează brățările cu șnur roșu, dar, ulterior, au aflat.

Totuși, cred că oamenii s-au îndrăgostit de produs, dar și de povestea produsului. Pe oameni nu prea poți să îi păcălești! Nu este de ajuns să fii cunoscut ca produsul pe care îl faci să aibă succes! Oamenii trebuie să se conecteze la respectivul produs, să se regăsească în el! Astfel, s-au regăsit în brățările cu șnur roșu, în bijuteriile cu poveste, care îndeplinesc dorințe!

Mulți nu înțelegeau de ce am decis să renunț la televiziune și să încep un business nou, dar pe parcurs și-au dat seama de ce!”, ne-a mărturisit vedeta, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Malvina Cservenschi este dedicată afacerii sale

Malvina Cservenschi este dedicată afacerii sale și are grijă ca aceasta să se afle într-o continuă dezvoltare. Fosta vedetă TVR, aflată la lansarea noului număr al revistei Alist, chipul său fiind pe copertă, ne-a explicat că toată atenția ei, de 11 ani, este îndreptată către business-ul cu bijuterii. Ea se bucură enorm de faptul că tot ce face ajunge la cât mai mulți oameni.

“M-am concentrat pe ceea ce am de făcut. Cred că în momentul în care îți descoperi talentul vrei să dezvolți acel lucru! E important să te canalizezi pe acel lucru ca să meargă! De 11 ani toată atenția mea este asupra business-ului, asupra echipei și dezvoltării de produse. Am construit cărămidă cu cărămidă de la an la an.

Faptul că m-am concentrat pe acest lucru a făcut ca acest business să aibă succes și să facă atât de multă lume fericită! Anul acesta am lansat un capitol foarte important, care are legătură cu diamantele și pietrele prețioase, dar și cu educația. Am lansat un master class în gemologie pentru cei pasionați de pietre, dar și pentru cei care lucrează în domeniu.

Vreau să mă focusez mai mult pe partea de educație! Îmi doresc să aduc un aport societății pe partea aceasta. În continuare, vreau să mă axez mai mult pe partea de creație!”, ne-a mărturisit vedeta, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Citește și Cine este Malvina Cservenschi, designerul de bijuterii purtate de Carmen Iohannis. Are o avere impresionantă

Ce spune Malvina Cservenschi despre o reîntoarcere în televiziune?

De asemenea, Malvina Cservenschi ne-a mărturisit că aplică ce a învățat în televiziune în fiecare zi. Totuși, aceasta nu crede că se va întoarce vreodată în la domeniul care a făcut-o cunoscută, căci nu mai are timp de altceva.

“Din punctul meu de vedere, fac televiziune în fiecare zi! În acest moment fac ce făceam și în televiziune. Scriu materiale, creez content, creez bijuterii, filmez, montez. Să mă întorc fizic într-o televiziune, asta cu siguranță nu se va întâmpla pentru că nu mai am timp!”ne-a mai spus vedeta, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Citește și Descoperire fantastică în România. Arheologii au găsit bijuterii din aur de acum 2000 de ani. Cum arată nestematele

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *