Ce știe să facă fiica lui Smiley la 2 ani. Artistul este uimit de talentul lui Josephine: „M-a terminat” VIDEO EXCLUSIV

Josephine a devenit artista familiei

Smiley și Gina Pistol au decis să-și protejeze fiica și nu îi postează chipul în social media, însă, din când în când, oferă anumite imagini de ansamblu cu micuța. Astfel că, nu mai este un secret faptul că Josephine este cea mai mare fană a tatălui ei și are deja propriile coregrafii pe piesele lui. Smiley a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că profită de pasiunea micuței pentru dans și muzică având deja propria lor tradiție zilnică.

La aproape doi ani, vârstă pe care o va împlini luna viitoare, Josephine a devenit artista familiei, detronându-și tatăl cel puțin atunci când vine vorba de dans.

„A fost o surpriză pentru mine pentru că lu fiimea i-a plăcut foarte tare piesa de când a auzit-o. Și acum zice „Mamuu”, că nu poate să zică Ramon. I-a plăcut foarte tare. A dansat și în baie dansează. Ea oricum dansează în fiecare zi. Cam vreo două-trei ore pe zi”, ne-a povestit amuzat Smiley despre momentul în care Josehpine a auzit melodia „Ramon” pe care o cântă alături de Pavel Bartoș și care este coloana sonoră a filmului cu același nume.

„Îmi știe piesele, îmi cere să-i pun piese cu mine, îmi recunoaște vocea oricum și când vorbesc și atunci când cânt. Are o ureche muzicală foarte bună și un simț artistic foarte bine dezvoltat. Trăiește fiecare piesă pe care o ascultă, dansează, se vede pe fața ei cum își schimbă starea în funcție de piesă, dansează diferit pe fiecare piesă. Acum e setată pe Ceaikovski. M-a terminat”, a completat artistul.

„Acum ascultăm Lacul Lebedelor și Spărgătorul de nuci”

Fiecare zi este o nouă provocare pentru cei doi părinți, care se minunează de cât de frumos se dezvoltă fiica lor. Dat fiind faptul că și Gina Pistol este atrasă de zona artistică și, chiar dacă nu cântă foarte des în public, a demonstrat de-a lungul timpului că are o voce spectaculoasă, în casa lor muzica nu se oprește niciodată.

„A primit o carte de la mama, de la bunica ei, cu „Lacul lebedelor” care are și parte audio. Îți arată imaginile și pui fundalul sonor. E povestea din „Lacul lebedelor” și are și fundalul sonor din Ceaikovski. Sunt doar bucățele, fragmente scurte, dar când a ascultat prima dată am văzut că-i place și am vrut să-i pun tot fragmentul. Atât mi-a trebuit că acum ascultăm și „Lacul lebedelor” și „Spărgătorul de nuci” și tot ce ține de balet”, a mai povestit Smiley pentru EGO.ro, completând că deja au o tradiție și, indiferent de cât de încărcat îi este programul, nu se abate de la ea, decât în zilele în care nu este în sânul familiei.

„Dansez în fiecare zi cu ea când sunt acasă. Și dimineața și seara. Dansăm și balet, dansăm și funk. Fac prize cu ea, ne distrăm foarte tare”.

„Dansul dimineața te face să te simți mai bine”

Fără să vrea neapărat, Smiley s-a schimbat complet de când a devenit tată. Chiar el o recunoaște. Printre lucrurile pe care le-a învățat de la fiica lui și pe care încearcă să le împărtășească și celor din jur, se numără beneficiile dansului.

„Am descoperit beneficiile dansului ca și cum nimeni nu te privește, vi-l recomand cu căldură, beneficiile dansului dimineața. Serios, dansul dimineața te face să te simți mult mai bine, pleci altfel în fiecare zi la muncă, vi-l recomand cu căldură. Eu l-am descoperit acum, deși descoperisem dansul de mult, dar beneficiile lui dimineața nu le-am conștientizat până acum”, a mai declarat Smiley pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *