Smiley a filmat pentru Pavel Bartoș, chiar de ziua lui de naștere. „În ciuda aparențelor sunt un tip foarte serios, care ia fiecare job în serios” VIDEO EXCLUSIV

Dovada că îi este un prieten adevărat

Prietenia dintre Smiley și Pavel Bartoș este mult mai mare decât ceea ce vedem pe micul ecran sau în social media. Cei doi se consideră mai mult o familie decât prieteni sau colegi, așa că atunci când unul are nevoie de ajutorul celuilalt nu mai contează nimeni și nimic. Dovadă că, pentru filmările de la „Ramon”, Smiley a renunțat la ziua lui de naștere pentru a face parte din proiectul al cărui producător este Pavel Bartoș. Smiley a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că s-a și accidentat pe platoul de filmare, însă nici asta nu l-a împiedicat să nu fie alături de bunul său prieten în unul dintre cele mai importante proiecte din cariera lui.

Prin ce a trecut Smiley pe platourile de filmare de la „Ramon”: „A fost intens”

De când a devenit tătic, Smiley încearcă să-și organizeze agenda astfel încât să fie cât mai mult timp alături de Gina Pistol și fiica lor, Josephine. Așa că ziua de naștere ar fi fost un prilej foarte bun pentru a reuși să petreacă mai mult timp alături de fetele lui. Cel puțin, anul trecut părea un scenariu perfect, însă până când l-a sunat Pavel Bartoș și l-a chemat la filmările pentru filmul „Ramon”.

„Eu am filmat fix de ziua mea. Chiar fix de ziua mea am avut zi de filmare cu Pavel acolo în vie. A fost intens, întotdeauna când filmez cu Pavel este intens. M-am și accidentat pe bune la filmări, că așa e cu Pavel, dar sunt obișnuit, adică nu a fost nimic nou pentru felul în care interacționăm unul cu altul. Personajul e nou, deși eu am fost fix când a creat personajul. Există o scenetă pe care a făcut-o acum mulți ani, în care practic a creat personajul ăsta. Atunci practic i-am  zic că mi se pare mișto personajul și că ar trebui să facă ceva mai mare cu el, așa că mă bucur tare că a ținut să facă filmul ăsta”, ne-a povestit Smiley despre experiența lui.

„E un film foarte mișto”

Nici nu avea cum să lipsească din distribuție, cu atât mai mult cu cât l-a încurajat pe Bartoș să dea viață personajului principal și a avut încredere că această poveste va fi una de succes.

„E un film foarte mișto, care te face să te simți bine. E un film cum nu am mai văzut deocamdată în peisajul românesc. Are o candoare cum rar întâlnești, personajul ăsta. Cred că este un personaj pe care cu siguranță îl vom mai vedea și într-o eventuală parte a doua. Am văzut deja filmul că am fost și Timișoara și la Cluj, unde filmul a fost extrem de bine primit. Am văzut fețele oamenilor că toți erau entuziasmați și cu zâmbetul pe buze, cu toții s-au simțit bine până la filnal. Cred că va fi un film foarte bine primit de către oamenii îl vor vedea”, a mai declarat Smiley pentru EGO.ro.

Citește și Pavel Bartoș l-a plătit pe Smiley pentru prestația din filmul Ramon: „El nu mi-a cerut niciodată”. De ce a durat 5 ani să realizeze primul său lungmetraj EXCLUSIV VIDEO

„La 4 dimineața a fost trezirea”

Cât despre apariția lui în lungmetraj, în ciuda prieteniei dintre ei, cei doi au lucrat extrem de profesionist, fără să țină cont de tipul de relație dintre ei. După ce Pavel Bartoș a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că l-a plătit pe Smiley pentru prestația lui, artistul ne-a dezvăluit faptul că și el la rândul lui s-a comportat ca un adevărat profesionist și nu a avut niciun fel de tratament preferențial pe platoul de filmare.

„În ciuda aparențelor sunt un tip foarte serios, care ia fiecare job în serios. Deci eu mă prezint la filmări. La 4 dimineața a fost trezirea. Sunt disciplinat, îmi respect colegii, regizorul evident, regizorul este șeful nostru pe platou. Mă comport ca orice om absolut normal. Am fost angajat pentru un lucru și mă bucur că l-am dus până la capăt, sper eu cu succes. Și sper să mai fiu angajat”, a mai completat Smiley pentru EGO.ro.

Citește și Secretul relației dintre Pavel Bartoș și Smiley: „Nu ne-am certat niciodată”. Motivul pentru care îl invidiază pe artist VIDEO EXCLUSIV

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *