Ce studii are de fapt Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Tânăra nu se sfiește să recunoască asta

Câte clase are concurenta de la celebrul reality show
Ce studii are de fapt Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Tânăra nu se sfiește să recunoască asta

Bia Khalifa este unul dintre cele mai controversate personaje apărute relativ recent în showbiz-ul autohton. Ea s-a făcut remarcată, atât în mediul online cât și la TV, prin apariții de multe ori considerate indecente. Iată cum a ajuns tânăra cunoscută și ce studii are, de fapt.

Ce studii are de fapt Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Bia Khalifa, pe numele ei Bianca Neculai, este cunoscută în special în mediul online, fiind o prezență constantă în filmulețe pe Tik Tok. Însă popularitatea sa a crescut și mai mult după apariția la iUmor, de la Antena 1, emisiune în care a prezentat un număr de roast îmbrăcată doar în măști de protecție.

În ceea ce privește nivelul de studii pe care îl are, tânăra nu se sfiește să recunoască faptul că nu a fost nu prea a fost prietenă cu școala. Bia Khalifa a terminat doar 8 clase, dar spune că încearcă să se mențină „cultă” citind diverse cărți.

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a povestit Bianca Niculai.

Bia Khalifa, la
Bia Khalifa, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

S-a iubit cu Dani Mocanu și Sișu

Cât despre viața personală a Biancăi Neculai, și acest capitol este unul controversat. Ea a recunoscut că a avut o relație de lungă durată cu manelistul Dani Moncanu, începând de la 15 ani, dar care s-a terminat atunci când cântărețul ar fi încercat să o determine să se prostitueze.

„Am fost cu el de la 15 ani jumate. Nu am locuit împreună, dar plecam cu el la evenimente. La un moment dat am şi dansat la evenimente. El s-a purtat ok la început, dar la sfârşitul relaţiei eu urmam să fac 18 ani şi îmi spunea direct că vrea să mă prostituez pentru el. Credeam că glumeşte la început. El mai făcea asta şi cu alte fete”, spunea Bianca în urmă cu ceva timp la „Acces Direct”.

Dani Mocanu nu a fost singurul iubit al Biei Khalifa din lumea muzicală românească. Tânăra în vârstă de 21 de ani a avut o relație anul trecut cu rapperul Sișu Tudor, colegul de trupă al lui Puya. Însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult și s-au despărțit.

„Relația serioasă e ceva complicat și ceva plictisitor. Noi avem ceva mai unic. Ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, ceva ce se poate simți și atât. Totul este roz pentru că abia începe relația. Așa e la început. Totul e roz, atâta timp cât distanța aia este păstrată. Există o distanță pe care trebuie să o păstrezi, dacă vrei ca lucrurile să fie OK.

Când se implică în lucruri prea personale, totul se strică. Dacă există limita aia de interzis, atunci totul va fi OK. De la el învăț să fiu femeie, în primul rând. Mă simt iubită, apreciată și importantă. Mă simt bine în preajma lui, mă simt în confortul meu, în zona mea de confort”, a declarat Bia Khalifa pentru cancan.ro, când era îndrăgostită de Sișu.

Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Bia Khalifa este concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de Pro TV, show în care arată cât de dezinhibată este umblând dezbrăcată prin fața tuturor. În unul din ultimele episoade, ea a intrat în conflict cu actorul Cornel Palade, pe care l-a înjurat, fapt pentru care a fost aspru criticată în mediul online, inclusiv de vedete. Citește mai mult despre acest subiect aici.

4.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.