Cea mai bună mască de față făcută în casă. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima aplicare: ten luminos și întinerit

Cum să ai un ten luminos și întinerit
Cea mai bună mască de față făcută în casă. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima aplicare: ten luminos și întinerit

Pentru un ten luminos și proaspăt, de ce să nu faci o mască în casă? Conține cafea, suc de lămâie și lapte și are rezultate vizibile încă de la prima aplicare. Include aceste ingredient în rutina ta de frumusețe și vei avea o piele radiantă și întinerită.

Adoptarea unei rutine de îngrijire a pielii adaptată tipului tău de piele este necesară pentru a-ți păstra atuurile frumuseții. Este posibil să-ți îmbunătățești aspectul pielii în mod natural cu o mască din trei ingrediente naturale.

Care sunt beneficiile măștii cu cafea, lapte și suc de lămâie

Cafeaua îndepărtează pielea moartă datorită granulelor sale cu efect exfoliant. În plus, este plină de polifenoli, antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea prematură și de apariția bolilor.

Datorită cofeinei, acest ingredient este un agent natural antiîmbătrânire care protejează celulele împotriva razelor ultraviolete, responsabile de apariția ridurilor.

Grație efectului său de exfoliere, cafeaua face pielea mai fină și uniformă, eliminând impuritățile care înfundă porii. Acest ingredient este excelent și pentru eliminarea semnelor de oboseală, cum ar fi cearcănele sau pungile de sub ochi. Și pe bună dreptate, cafeaua stimulează circulația sângelui, un argument convingător pentru includerea ei în îngrijirea săptămânală!

În plus, acțiunea de luminozitate a lămâii, bogată în vitamina C, este formidabilă în combaterea petelor de hiperpigmentare, iar laptele prezent în această mască hidratează epiderma.

Vezi și De câte creme are nevoie, de fapt, o femeie. Produsele esențiale pe care trebuie să le cuprindă rutina de îngrijire

Ce ingrediente îți trebuie

Pentru acest tratament facial ai nevoie de trei linguri de cafea măcinată, patru linguri de suc de lămâie și o lingură de lapte. Într-un castron toarnă cafeaua măcinată, sucul de lămâie și laptele. Poți adapta proporțiile în funcție de numărul de utilizări ale acestei măști. Consistența trebuie să fie compactă și omogenă.

Cum se folosește această mască de față

Cu mișcări circulare întinde masca pe toată fața, pentru a îndepărta pielea moartă. Evită zona ochilor și a gurii. Pentru a combate excesul de sebum, concentrează-te pe zona T: frunte, nas și bărbie. Lasă masca să acționeze 20 de minute înainte de a clăti cu multă apă călduță. Laa final, dă-te cu o cremă hidratantă potrivită tipului tău de piele.

Citește și Cum să alegi crema antirid potrivită pentru tine. Detalii de care trebuie să ții cont

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *