Cea mai mare dorință a Danielei Gyorfi pentru fiica ei: „Aș fi foarte fericită”. Ce ar vrea ca Maria să facă VIDEO EXCLUSIV

Ce relație are cu fiica ei

Daniela Gyorfi și George Tal o susțin pe fiica lor, Maria, în orice își dorește să facă. Vedeta are o relație apropiată cu micuța și recunoaște că ar face anumite sacrificii pentru viitorul acesteia. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a mărturisit că nu exclude ca fetița ei să plece la facultate în altă țară sau să studieze în alt oraș la liceu dacă își dorește acest lucru.

Daniela Gyorfi, despre fiica ei, Maria

Daniela Gyorfi se bucură de o minunăție de fată, Maria, care este responsabilă și atentă atunci când vine vorba despre studiu. În cazul în care prințesa ei și-ar dori să meargă la liceu într-un alt oraș în afară de București, cântăreața ar fi de acord cu acest lucru. Ba chiar, vedeta ar fi mulțumită și dacă fiica ei o să aleagă o facultate în altă țară:

“Ce vrea ea o să facă! Dacă o să îmi spună că vrea să facă liceul în afara Bucureștiului, o să o sprijin! Cu o facultate în afară, într-adevăr, i-ar fi mai bine! În acest moment este clasa a 6-a. Este prea mică, dar o voi susține! Și eu și George suntem alături de ea. Vrea să plece să studieze în afară, o să studieze în afară! Tuturor tinerilor le spun că dacă ai carte, ai parte!

Nu luați exemplele foarte ușoare pe care le vedeți, să nu credeți că totul este minunat, nu este chiar așa! Eu vreau ca Maria să fie o femeie independentă din punct de vedere financiar, să aibă o meserie care să îi placă. Asta vede la mine!

Oricât de greu mi-ar fi, fac ceea ce îmi place, sunt cel mai fericit om de pe pământ! Contează să faci ceea ce îți place! Atunci, oricât ar fi de greu și indiferent ce s-ar întâmpla, lupți pentru că îți place ceea ce faci!”

Citește și Daniela Gyorfi, despre relația cu George Tal: „Nu mai facem nunta!”. Ce mărturisiri surprinzătoare a făcut artista VIDEO EXCLUSIV

Ce liceu și-ar dori pentru fiica ei

De asemenea, Maria este îndrăgostită de o limbă foarte grea, coreeana, iar Daniela Gyorfi o susține să facă mereu ceea ce își dorește. Astfel, dacă o să găsească un liceu în România în care o să se predea în această limbă, cântăreața o să o trimită pe fiica ei pentru a-și îndeplini visul:

“Nu știu dacă la liceu! (n.r. o lasă să plece în străinătate) Eu am avut o situație altfel cu mama, dar niciodată ea nu m-a ținut legată de ea! Am vrut să stau, am fost altfel și am înțeles situația. Vreau să fiu destul de inteligentă și stăpână pe mine încât să înțeleg dacă copilul vrea să facă mai mult.

Eu am bază în Maria, este un copil responsabil. Poate până termină clasa a 8-a, poate o să fie un liceu unde o să se predea în coreeană. Aș fi foarte fericită! În țară oriunde aș trimite-o, nu ar fi niciun fel de problemă! Dar dacă vrea să plece, nu pot să țin copilul! (n.r. în afară)”

Citește și De ce a ales Daniela Gyorfi o școală de stat pentru fiica ei: „Am rugat pe toată lumea să fie tratată ca un elev normal, fără a conta ce fel de părinți are” EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *