Cele mai importante trenduri pentru nunți în 2024. Recomandări de la Ivona Nenu, wedding planner: „Încercăm să surprindem, să găsim acele detalii inedite” VIDEO EXCLUSIV

”Ultimul trend este un gin bar self service”

Atunci când vine vorba de organizări nunți sau orice alt gen de evenimente, trendul pe 2024 este distracția în toate formele ei. Ivona Nenu, wedding planer, a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că anul acesta se pune accentul pe partea de băutură, mai precis prin tot felul de accesorii care au ca scop realizarea unei petreceri pe cinste și a unei atmosfere de neuitat.

”Am și kit-uri de antimahmureală”

De la an la an, momentele inedite, cele care ies în evidență și detaliile fac diferența atunci când vine vorba de un eveniment reușit, cu atât mai mult cu cât vorbim de o nuntă.

”Avem un gin bar și am experimentat chiar mai devreme un pahar de gin. Mi-a ieșit. Cred. Avem un turn de șampanie. A revenit în trend. Îl știm de acum zeci de ani. Am și kit-uri de antimahmureală, care vor conține lucruri surprinzătoare de tipul: zeamă de varză murată, pentru că la finalul petrecerii reușite avem nevoie să ne întâlnim și a doua zi la ciorba de potroace și atunci să nu ne doară capul, avem nevoie de mentosane, avem nevoie poate de un elastic de păr că nu ne mai interesează la 6 dimineața cum ne stă coafura. Încercăm să surprindem, să găsim acele detalii inedite care să vină de la an la an la o nuntă atât pentru miri, cât și pentru invitații lor și să transforme totul într-o poveste de neuitat și de povestit mai departe”, ne-a spus Ivona Nenu despre ce se poartă anul acesta în materie de petrecere.

Citește și: Hairstylist-ul Adrian Perjovschi spune care sunt trendurile pentru 2024 în materie de nuntă. „Coafura trebuie să fie acel accesoriu care completează imaginea totală” VIDEO EXCLUSIV

Piesa de rezistență a acestui an este un bar la care invitații își pot pregăti singuri băutura preferată, o experiență inedită, mai ales atunci că la pachet cu acest bar vin și kit-urile antimahtmureală, o altă ”găselniță” a organizatorilor de evenimente.

”E un gin bar self service, cum ar fi. Vin invitații și își pot prepara un gin de toate culorile, de toate variantele și cu toate adăugirile de fructe. Însă pot avea și un ospătar care să le facă aceste pahare senzaționale și de la jumătate la jumătate de oră să încerce fiecare culoare în parte. Așa că seara este lungă. Putem privi anul acesta băutura ca o experiență. Vorbim aici de cocktail-uri personalizate cu numele mirilor sau cu anumite arome”, a mai completat weekding planner-ul.

De anul acesta nunțile țin trei zile și trei nopți

Așa cum se întâmplă în mai toate domeniile, moda revine și în ceea ce privește organizările de evenimente. Ca în poveștile de dragoste, anul 2024 vine cu acel concept de nuntă care ține trei zile și trei nopți, dar și cu o organizare ca la carte.

”De vineri până duminică, trei zile nunta a ținut. Vineri avem o petrecere care invitații se bucură de revedere, se bucură doar nu foarte mult în noapte pentru că a doua zi trebuie să fie apți pentru încă o petrecere. Acea poate să meargă și chiar este de dorit să ajungă până în zorii zilei, așa că vineri seara ne îmbrăcăm chiar și tradițional, să le arătăm invițaților din afara țării cum se petrece românește, iar sâmbătă mergem până dimineață cu tot felul de suprize. Duminică ne mai vedem o dată, la brunch sau la ciorba de potroace, să depănăm amintiri de peste weekend, să depănăm fotografii, să ne bucurăm de ce weekend frumos am petrecut împreună”, ne-a explicat Ivona Nenu.

Citește și: Ce mărturii inedite au avut Smiley și Gina Pistol la nuntă. Invitații au rămas surprinși când au găsit asta pe masă

Cei care au organizat un eveniment până în momentul de față știu că nu este tocmai cel mai ușor lucru, însă nu trebuie să se sperie atunci când aud ideea de ”trei zile și trei nopți” căci wedding planner-ul are soluția.

”De partea de cazare de obicei se ocupă agențiile de turism, prin urmare, așa cum recomand furnizori de fotografie, de videografie, de flori, așa recomand și o agenție de turism care să le ia de pe cap această grijă și să se ocupe nu numai de cazare, să se ocupe și de transport. Sunt foarte multe zboruri care pot veni într-o zi de vineri așa că de la Otopeni până la hotelul din București sunt multe drumuri care trebuie făcute. Noi îi așteptăm cu merdenele la aeroport, să înțeleagă încă de la început că suntem bucuroși de vizită și că li se arată un weekend plin de distracție”, a mai completat Ivona Nenu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anamaria Prodan a ANGAJAT-O pe Corina Caciuc în Dubai. Impresara a dezvăluit TOT
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a...
Imagini UNICE cu fiica lui Mihai Găinușă! Eva are 19 ani și este de-o frumusețe...
Mario Fresh, gata de logodnă cu noua iubită. Surpriză uriaşă, cine a intrat în joc:...
Cum arată casa lui Sorin Bontea. Și-a amenajat locuința ca-n reviste și a plantat măslini...
Imagini din casa boierească în care locuiește Mara Bănică. Vedeta TV stă în centrul Bucureștiului
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se...
Horoscop 27 Octombrie 2024. Pe nativii Capricorn îi așteaptă o perioadă plină de surprize, Săgetătorii...
Horoscop Zilnic Duminică 27 Octombrie 2024. Este o perioadă excelentă pentru Pești, Taurii vor avea...
5 zodii care vor avea un început de Noiembrie 2024 extraordinar: Gemenii sunt favorizati mai...
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Emil Rengle și Alejandro Fernandez, declarații despre nuntă. Dansatorul și partenerul său vor să adopte...
Mario Fresh, ținta unui comentariu jignitor! Răspunsul său a devenit viral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *