Cine a câștigat Power Couple România 2024. Suma uriașă primită de la Antena 1 pentru reușita lor

Vezi cine a câștigat Power Couple!

Power Couple este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1. Primul sezon al show-ului s-a bucurat de un succes colosal. Dar, din păcate pentru fani, acesta se apropie de final. Însă, se știe deja cine sunt câștigătorii competiției. Viperele Vesele au făcut, în urmă cu puțin timp, anunțul. Potrivit acestora, marele premiu va intra în posesia unui cuplu-surpriză!

Ei sunt câștigătorii Power Couple România

Update joi, 14 martie: Miercuri, 13 martie, a avut loc finala Power Couple. Trei cupluri s-au luptat pentru marele premiu, într-o probă intensă, care le-a pus la încercare rezistența. Oana Matache și Radu Siffredi, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Anamaria și Tudor Ionescu au fost cuplurile care au intrat în finală.

Lupta decizivă s-a dat între Oana Matache și Radu Siffredi, pe de-o parte, și Daiana Anghel și Sorin Gonțea, pe de altă parte. La finalul serii, au fost declarați învingători Daiana și soțul ei, Sorin. Cei doi au fost propuși spre eliminare de trei ori, ba chiar au ieșit pentru o săptămână din competiție, după care s-au întors cu forțe proaspete și au mai primit o șansă de care au profitat la maximum.

Cei doi au primit trofeul Power Couple și un cec în valoare de 27.350 de euro.

Știrea inițială:

S-a aflat deja cine a câștigat Power Couple 2024

Emisiunea TV ”Power Couple” este una dintre cele mai urmărite de la noi din țară. Sezonul 1 al show-ului de la Antena 1 a adus la linia de start nu mai puțin de 9 cupluri, dar de la momentul difuzării primei ediții și până acum s-au făcut deja mai multe eliminări.

Printre perechile care au părăsit competiția se numără CRBL și Elena, dar și Lino Golden cu Delia. De asemenea, Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, dar și  Gabriela și Cristi Iacob sunt cuplurile care au mai fost eliminate de la Power Couple.

Ei câștigă Power Couple 2024

În prezent, în emisiune, au mai rămas doar cinci cupluri. Însă, se cunoaște deja perechea câștigătoare. Potrivit Viperelor Vesele, cei care vor pune mâna pe cei 50.000 de euro sunt Daiana Anghel și soțul ei, Chef Sorin Gonțea.

Cei doi sunt căsătoriți de patru ani de zile. Însă, influencerița și partenerul ei de viață trăiesc o frumoasă poveste de iubire de nouă ani de zile, iar diferența de vârstă de peste 10 ani dintre ei nu se simte deloc.

Te-ar mai putea interesa și Daiana Anghel și Sorin Gonțea, adevărul despre certurile la “Power Couple”. Cum este relația lor, de fapt: “Aș fi renunțat” VIDEO EXCLUSIV!

”Ne-am depășit limitele”

Precizăm că Power Couple 2024 s-a filmat în urmă cu câteva luni bune, însă abia acum show-ul este difuzat de Antena 1. Înainte de premiera emisiunii, cunoscuta influenceriță a vorbit despre experiența pe care a trăit-o cu partenerul de viață în Malta.

”Power Couple a fost o experiență senzațională. A fost intens, emoționant, greu și foarte frumos. Ne-am depășit limitele, ne-am cunoscut în situații în care probabil niciun alt context nu ne-ar fi pus și ne-am reconfirmat că suntem cea mai bună alegere unul pentru celălalt”, a declarat Daiana Anghel.

Te-ar mai putea interesa și Anamaria Ionescu nu și-a onorat toate promisiunile făcute lui Tudor la Power Couple: ”Lui îi place să strângă banii. E soțul perfect” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *