Cine este Ana Bodea, protagonista serialului Lia de la Antena 1. Se iubește cu un coleg de pe platourile de filmare

Ce spune despre rolul din serialul Lia

Ana Bodea este actrița care a primit rolul principal în serialul Lia de la Antena 1. Tânăra se poate mândri cu studii prestigioase dintr-un alt domeniu decât cel în care profesează momentan. Cine este Ana Bodea, protagonista serialului Lia de la Antena 1? În trecut a ales cu totul alt drum decât cel al actoriei, dar iată că lucrurile s-au schimbat.

Cine este Ana Bodea, protagonista serialului Lia de la Antena 1

Ana Bodea are 22 de ani și, încă de la vârsta de 13 ani, și-a croit drumul de balerină. A fost susținută de trei școli mari, de prestigiu, din acest domeniu, din străinătate. Cea care i-a fost mereu alături și a ghidat-o este mama sa. A avut o perioadă intensă în care se antrena chiar și câte cinci ore pe zi.

Este absolventă a Școlii de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova. Tânăra a fost performanță cu talentul său artistic. Chiar dacă avea un parcursul de excepție în domeniul ales, Ana a decis să vină la București și să se înscrie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. Pasiunea sa pentru actorie a adus-o în atenția producătorilor serialului Lia, iar ulterior ea a primit rolul principal.

„Fiind la începutul carierei mele de actriţă, uneori simt că este dificil să mă transpun în toate situaţiile prin care trece Lia, mai ales că sunt ipostaze prin care majoritatea oamenilor nu au trecut niciodată”, a declarat Ana Bodea despre serialul Lia.

De asemenea, Ana mărturisește că se înțelege foarte bine cu Ștefan și cu Ioana, ceilalți actori care au rol principal în serialul Lia. Tânăra povestește că are o relație foarte bună cu amândoi, iar despre Ștefan susține că este un coleg în care poate avea încredere cu absolut orice.

Citește și – Cine sunt actorii din serialul Lia. Lista completă cu distribuția din noua producție de la Antena 1

Ana Bodea formează un cuplu cu Andrei Ivan, și el actor în serialul Lia

Chiar dacă în timpul serialului Lia formează un cuplu cu Petru și se iubesc nebunește, dragostea plutește în aer și în timpul pauzelor de filmare. Andrei Ivan, iubitul Anei, are și el rol în serial.

Actorul Andrei Ivan are 30 de ani și a lucrat o bună vreme la Teatrul Metropolis și la Teatrul Infinit. În prezent joacă în serialul Lia, având rolul lui Bobiță, un mafiot. Când nu sunt la filmări, Ana Bodea și Andrei Ivan petrec timpul împreună.

Ana Bodea și Andrei Ivan
Ana Bodea și Andrei Ivan

Andrei Ivan și Ana Bodea s-au cunoscut înainte ca ea să meargă la facultate în București și s-au regăsit ulterior pe băncile facultății. Așa au ajuns să vorbească din ce în ce mai mult, să se cunoască și să formeze un cuplu.

„Ne-am cunoscut înainte să dea ea la teatru, şi, după aceea, la facultate. Era anul I, eu eram în anul al III-lea. Sincer, am vrut să o ajut. Mai ales că aveam nişte prieteni comuni. Aşa, cumva, am ajuns să luăm legătura. În Actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere!”, a spus Andrei Ivan pentru click.ro.

Citește și – Alexandru Ion, despre rolul pe care îl are în serialul de la Antena 1: „În Lia-soția soțului meu sunt mai înspre papagal”. Cum se împarte între filmări și repetiții la teatru VIDEO EXCLUSIV

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
8.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.