Cine este Cristi Pitulice, bărbatul cu care Ioana Ginghină se mărită în curtea casei. Cu ce se ocupă, de fapt

Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei ani

Scris de: Daoud Andra

23 Sep. 2023

Ioana Ginghină și-a găsit fericirea după divorț alături de Cristi Pitulice, un bărbat care nu activează în lumea mondenă. După aproximativ trei ani de iubire, cei doi își duc relația la nivelul următor și se căsătoresc civil astăzi, 23 septembrie. Petrecerea are loc chiar în curtea casei actriței, iar invitații sunt în număr restrâns. Cine este Cristi Pitulice, cel căruia Ioana Ginghină îi spune ”Da” astăzi.

Cine este Cristi Pitulice, al treilea soț al Ioanei Ginghină

La 46 de ani, Ioana Ginghină se căsătorește pentru a treia oară. Bărbatul alături de care și-a găsit fericirea după divorțul de Alexandru Papadopol este Cristi Pitulice, iar astăzi cei doi devin, oficial, soț și soție. Spre deosebire de actriță, partenerul ei nu activează în lumea mondenă, însă era cunoscut în mediul online încă dinainte de a forma un cuplu cu Ioana Ginghină.

Cristi Pitulice lucreză de mulți ani în turism, fiind unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de la noi în această zonă. Bărbatul oferă consultanță în domeniu și publică de mulți ani articole despre turism. Pentru Cristi Pitulice, este primul mariaj. Bărbatul a mai avut relații serioase în trecut și chiar a fost logodit, însă s-a despărțit de partenera sa chiar înainte de a ajunge la altar. El nu are copii din relațiile anterioare.

Citește și: Ioana Ginghină face dezvăluiri neașteptate despre viața personală. Actrița nu s-a sfiit să recunoască: ”Toți vecinii erau exasperați” VIDEO EXCLUSIV

Cine este Cristi Pitulice, bărbatul cu care Ioana Ginghină se mărită în curtea casei. Cu ce se ocupă, de fapt
Ioana Ginghină la coafor, în ziua nunții

Ioana Ginghină, mireasă pentru a treia oară

Actrița este la a treia căsătorie și are o fiică adolescentă. Ioana Ginghină s-a căsătorit pentru prima oară când era foarte tânără, cu un bărbat pe nume Daniel Tudorică. A povestit că a divorțat de el pentru că acesta își dorea copii, iar ea era foarte tânără și nu era pregătită să facă acest pas. Apoi, actrița a avut o relație cu Cove, însă nu au ajuns la altar.

În 2006, s-a căsătorit cu Alexandru Papadopol, căruia i-a dăruit o fiică, pe Ruxandra. Cei doi au divorțat în anul 2019, iar la ceva timp după separare, actrița l-a cunoscut pe Cristi Pitulice. Relația dintre ei a evoluat rapid, iar cererea în căsătorie a venit natural. Cei doi au ales să facă o nuntă restrânsă, cu doar câteva zeci de invitați, în curtea casei pe care actrița o are în Chiajna.

Citește și: Cum a reacționat Ioana Ginghină după ce fiica ei a aflat rezultatele de la Evaluarea Națională: “Mămica e mai terifiată ca niciodată!” VIDEO EXCLUSIV

Cu ce îi servește pe invitați

Cu puțin timp înainte de nuntă, Ioana Ginghină declara că va fi un eveniment relaxat, fără sarmale și meniu tipic de nuntă.

”Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale! Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut.

Avem bufet suedez și diverse chestii drăguțe, cum ar fi bar de cocktail de la Shoteria, bar de limonade, înghețată, cooking show. Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare. Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei.”, a dezvăluit Ioana Ginghină, pentru Click!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *