Cine este Mario Iorgulescu. Ce pedeapsă a primit la 3 ani de la accidentul rutier în care a murit un tânăr

Sentința nu este definitivă

Scris de: Daoud Andra

10 Feb. 2023

Cine este Mario Iorgulescu. Ce pedeapsă a primit la 3 ani de la accidentul rutier în care a murit un tânăr

La mai bine de trei ani de când a provocat un accident mortal, Mario Iorgulescu a primit sentința din partea judecătorilor. Tribunalul București l-a condamna la închisoare, însă decizia nu este definitivă. Cine este Mario Iorgulescu și unde se află acesta în prezent.

Mario Iorgulescu, condamnat la închisoare pentru omor

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a provocat un accident de circulație în care un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că Mario consumase alcool și droguri înainte de a se urca la volan și au deschis o anchetă. La mai bine de 3 ani de la accident, Mario Iorgulescu și-a aflat pedeapsa.

Vineri, 10 februarie, magistrații de la Tribunalul București l-au condamnat pe tânăr la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare. El este este acuzat de omor și conducere sub influența alcoolului și a altor substanțe, însă decizia nu este definitivă. Instanța a mai decis ca Iorgulescu Jr. să plătească și 100.000 de euro, respectiv 50.000 de lei pentru două dintre părțile civile din dosar.

Citește și: Alexia Țalavutis, momente de panică în vacanță. Dezvăluiri despre accidentul pe care l-a făcut cu soțul ei în Thailanda: “Nu doresc nimănui” VIDEO EXCLUSIV

Cine este Mario Iorgulescu și unde se află în prezent

Mario Iorgulescu este fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal. La scurt timp după ce a provocat accidentul din 2019, Mario Iorgulescu a părăsit țara. În august 2020, el a fost trimis în judecată, iar acum judecătorii au luat o decizie în dosarul în care era cercetat pentru omor și conducere sub influența unor substanțe. În prezent, Mario s-ar afla în Italia, potrivit informațiilor din presă.

Fiul lui Gino Iorgulescu ar fi internat într-o clinică de psihiatrie de acolo, susținând că are o leziune pe lobul frontal, căpătată în urma unui accident din copilărie. Anul trecut, el declara că „regretă greșeala” și că ar fi plâns „un an și jumătate, în fiecare zi”, în urma accidentului provocat.

Citește și: Tragicul accident care l-a lăsat orb pe Andrea Bocelli. Totul s-a întâmplat pe terenul de fotbal, pe când avea doar 12 ani

„Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele, și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneti-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!”, spunea președintele LPF, anul trecut, potrivit Playtech.

Cine este Mario Iorgulescu
Mario și tatăl lui, Gino Iorgulescu

Cum s-a petrecut accidentul

Potrivit informațiilor de la dosar, în noaptea de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a trecut cu mașina pe culoarea roșie a semaforului, având o viteză de 143 km/h în oraș. Tânărul plecase de la o petrecere din afara Bucureștiului și se îndrepta către un club din zona Herăstrău, în urma unei discuții la telefon cu fosta lui iubită. Bolidul pe care îl conducea, marca Aston Martin, a intrat în intersecția dintre Șoseaua Chitilei și strata Teodor Neagoe și a lovit frontal un autoturism marca Audi, care circula regulamentar.

Șoferul de la volanul Audi-ului avea 24 de ani și a murit pe loc, în urma impactului. Procurorii susțin că Mario Iorgulescu nu a frânat deloc pentru a evita impactul, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la podea. Mario Iorgulescu a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice. În urma analizelor s-a constatat că avea o alcoolemie de 1,96 mg/l alcool pur și că se afla și sub influența cocainei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *