Cine este Mihai Ivănescu, fostul soț al Roxanei Ciuhulescu. S-au despărțit după 11 ani: „Am stat în compromis de dragul copilului”

Vedeta recunoaște că a avut nevoie de mult curaj pentru a lua această decizie

Scris de: Daoud Andra

21 Nov. 2023

Deși au trecut aproximativ șase ani de când au divorțat, Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu încă mai au lucruri de împărțit. Vedeta îl acuză pe tatăl fiicei sale că nu se implică atât cât ar trebui în viața acesteia. Cine este fostul soț al Roxanei Ciuhulescu și de ce au divorțat, după 10 ani de căsnicie.

Cine este fostul soț al Roxanei Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a trăit o poveste de dragoste intensă alături de Mihai Ivănescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani, iar în timpul mariajului s-a născut fiica lor, Ana Cleopatra. În 2017, au ajuns la divorț, iar vedeta și-a refăcut viața ulterior, alături de Silviu Bulugioiu, cu care este căsătorită în prezent și alături de care are și un băiețel.

La rândul său, fostul soț și-a refăcut viața. Mihai Ivănescu s-a căsătorit cu o femeie de origine japoneză, în 2018, chiar de ziua de naștere a Roxanei Ciuhulescu. Presa tabloidă a scris, la vremea aceea, că din cauza japonezei s-ar fi încheiat mariajul celor doi.

Chiar dacă au divorțat oficial de șase ani, cei doi foști soți încă au mai avut lucruri de împărțit, iar procesul pentru partaj s-a prelungit. Mihai Ivănescu, fostul soț al Roxanei Ciuhulescu, deține o funcție de conducere în domeniul auto, iar presa scrie că este milionar. Cu toate acestea, fosta sportivă îl acuză că nu se implică financiar în creșterea fiicei lor.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, detalii neștiute despre căsnicia ei. „L-am îndepărtat în primă fază!”. În ce relație a rămas cu fostul soț: “Și eu am greșit” VIDEO EXCLUSIV

Cine este Mihai Ivănescu, fostul soț al Roxanei Ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu, alături de actualul soț și copiii

Fata celor doi a avut nevoie de o operație

Anul acesta, Ana Cleopatra, fiica celor doi, a trecut printr-o intervenție chirurgicală pe coloană. Adolescenta a fost operată de scolioză, iar intervenția a costat peste 20.000 de euro. Mama ei a spus că a strâns suma cu ajutorul unei fundații și că tatăl fetei nu a contribuit deloc.

”Anul acesta a fost unul extrem de greu, am avut cheltuieli mari cu Ana, cu operația, tratamentul, recuperarea. Doar un RMN ne-a costat 1000 de euro. Dacă anul trecut am fi știut că până la urmă vom ajunge să o operăm, nu ne-am fi luat casă”, a spus vedeta TV, pentru cancan.ro.

Mai mult, fosta sportivă îl acuză pe tatăl fiicei sale că nu a vrut să îi cumpere adolescentei nici măcar o rochie, pentru banchet.

”Taică-su o mai sună, îi mai dă mesaje. Doar atât! I-a cerut să-i cumpere o rochie pentru banchet, dar nu a vrut. Nu i-a luat nimic. I-a transmis să-i ia maică-sa, că el plătește pensia alimentară. E sub orice critică.”, a mai spus Roxana Ciuhulescu, pentru aceeași sursă.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani în cazul de dopaj: “Nu cred că este vorba despre un doping voit în cazul ei” VIDEO EXCLUSIV

De ce au ajuns la divorț

Chiar dacă atunci când a divorțat a evitat să vorbească public despre acest lucru, ulterior vedeta de televiziune a pus punctul pe ”i”. În urmă cu ceva timp, Roxana Ciuhulescu a fost prezentă la podcastul Cristinei Șișcanu, unde a vorbit despre mariajul eșuat. Ea a povestit că relația dintre ei doi nu se mai îndrepta în direcția potrivită de ceva vreme, dar a făcut un compromis de dragul fetiței.

”Am fost împreună 11 ani. Am stat în compromis de dragul copilului, mi-a fost frică, am vrut să nu sufere copilul… dar într-o zi am zis că nu se mai poate și gata. Punct și de la capăt! Am avut nevoie de mulți ani ca să îmi fac acest curaj.

Nu am fost suficient de puternică sau nu am fost pregătită și să știi că în perioada în care am zis gata, nu se mai poate, dacă mai am un dram de demnitate, îmi iau bagajele și am plecat. Probabil că în timp pasiunea începe să se estompeze. Cred că rămâne respectul, comunicarea… Nu ai cum să mai simți aceiași fluturi pe care i-ai simțit în primul an…”, i-a mărturisit Roxana Ciuhulescu Cristinei Șișcanu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *