Roxana Ciuhulescu, mesaj tranșant despre fostul ei soț. De ce acesta a refuzat să-i cumpere fiicei lor o rochie pentru Balul Bobocilor, deși este milionar

Au divorțat de mai bine de 5 ani, dar continuă să se războiască
Roxana Ciuhulescu, mesaj tranșant despre fostul ei soț. De ce acesta a refuzat să-i cumpere fiicei lor o rochie pentru Balul Bobocilor, deși este milionar

Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au divorțat în 2017 și au împreună o fiică de 15 ani. La vremea respectivă, se zvonea că afaceristul o înșela pe vedetă cu o femeie de origini japoneze. Cei doi s-au separat cu scandal, iar Roxana Ciuhulescu a declarat că Mihai Ivănescu abia dacă comunică cu fiica lor, Ana Cleopatra.

Roxana Ciuhulescu i-a transmis un mesaj dur fostului soț

În vara acestui an, fiica din prima căsnicie a Roxanei Ciuhulescu a fost operată de urgență la coloană. După ce s-a recuperat, Ana s-a reîntors la liceu, iar recent a câștigat titlul de Miss Popularitate, la Balul Bobocilor. Înainte de a participa la eveniment, adolescenta și-a rugat tatăl să-i cumpere rochia mult visată, însă afaceristul a refuzat. La aflarea veștii, Roxana Ciuhulescu a luat foc și i-a transmis acestuia un mesaj tulburător.

Deși Mihai Ivănescu are o situație financiară bună, afaceristul evită să-și ajute fiica cu bani și abia dacă ține legătura cu ea.

Citește și: Roxana Ciuhulescu nu și-a însoțit fiica, în prima zi de școală. Ce i-a spus, de fapt, adolescenta: “Îți cade greu” EXCLUSIV

Mihai Ivănescu refuză să-și ajute fiica

„Ana a ieșit Miss Popularitate, nu mai avem loc de coroniță și de banderolă. E recuperată cam 80 la sută, nu total. La o operație pe coloană durează ceva până își revine. Are voie să facă doar înot. Cu mersul e ok.

Taică-su o mai sună, îi mai dă mesaje. Doar atât! I-a cerut să-i cumpere o rochie pentru banchet, dar nu a vrut. Nu i-a luat nimic. I-a transmis să-i ia maică-sa, că el plătește pensia alimentară. E sub orice critică”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Cancan.ro. 

Citește și: Roxana Ciuhulescu, detalii neștiute despre căsnicia ei: „L-am îndepărtat în primă fază!”. În ce relație a rămas cu fostul soț: “Și eu am greșit” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta nu a comunicat ani buni cu fostul partener

Într-un interviu mai vechi, Roxana Ciuhulescu recunoștea că în 2021 a reluat legătura cu fostul soț. Ea mai dezvăluia că și Ana a acceptat să se apropie de tatăl său.

„Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut, în august, când am reuşit s-o conving pe Ana (n.r. – fata lor) să se vadă cu el, după trei ani de la divorţ. Din fericire, s-a reapropiat de el, au fost şi într-o primă vacanță, doar ei doi. Şi Mihai s-a recăsătorit între timp cu o japoneză, chiar de ziua mea, în 2018. Chiar m-am bucurat că și-a refăcut viața. Nu au copii, dar el mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, care are 20 de ani”, a explicat vedeta, care e mulțumită acum că fiica ei își vizitează tatăl”, spunea vedeta pentru Libertatea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *