Cine este noua iubită a lui Marius Elisei, de fapt. Dovada că relația lor a trecut la un alt nivel

Iată câți ani are și cu ce se ocupă noua iubită a lui Marius Elisei!

După ce s-a despărțit definitv de Oana Roman, Marius Elisei și-a refăcut viața alături de o altă femeie și nu ezită să se afișeze cu aceasta ori de câte ori are ocazia. Cei doi apar în ipostaze tandre pe rețelele sociale, iar fericirea li se poate citi în priviri. Iată cine este noua parteneră a lui Marius Elisei!

Detalii despre noua iubită a lui Marius Elisei

Fostul soț al Oanei Roman se află pe prima pagină a publicațiilor din România în aceste zile. După ce s-a separat definitv de mama copilului său, bărbatul și-a făcut o nouă relație.

Marius Elisei se iubește cu o brunetă pe nume Gabriela. Femeia are 40 de ani, este cadru medical și a cunoscut-o deja pe Isabela, fiica pe care partenerul său o are cu Oana Roman.

Mai mult decât atât, se pare că Marius Elisei și Gabriela s-au mutat deja împreună și au planuri mari de viitor. Invitat în platoul emisiunii, ”Xtra Night Show”, fostul soț al Oanei Roman a mărturisit că el și actuala iubită s-au intersectat în 2003, însă au vorbit pentru prima oară abia luna trecută.

”Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot”, a spus bărbatul la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”Suntem împreună de pe 6 septembrie. În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, știe de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Este cadru medical”, a precizat Marius Elisei.

Cine este noua iubita a lui Marius Elisei, de fapt 3
Marius Elisei si noua lui iubita

”Nu a mai fost căsătorită”

În cadrul aceleiași emisiuni, fostul partener de viață al Oanei Roman a mai spus că actuala lui iubită nu a mai fost căsătorită niciodată. ”Atât eu, cât și ea am avut o viață tumultuoasă.

O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 37. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”, a mai adăugat Marius Elisei la ”Xtra Night Show”.

Citește și Ce diferență de vârstă este între Marius Elisei și noua iubită. Îndrăgostiții s-au mutat împreună după doar o lună de relație!

Marius Elisei, din nou tată?

Așa cum spuneam și mai sus, cei doi îndrăgostiți postează des fotografii împreună pe rețelele sociale. Într-una dintre imagini, însă, internauții au observat un detaliu important. Este vorba chiar despre fotografia de mai sus.

După cum se poate observa, Marius Elisei o ține pe Gabriela în brațe, iar mâinile lui cuprind mâinile ei exact la burtică. Să fie oare bruneta însărcinată? Momentan, fostul soț al Oanei Roman nu a oferit nicio informație referitoare la acest lucru. Cu siguranţă însă, totul va ieși la iveală în cel mai scurt timp.

Citește și Marius Elisei, prima fotografie cu noua lui iubită. Cine este bruneta care l-a făcut să uite definitiv de Oana Roman!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *