Cine este Sânziana Negru. Cum a ajuns celebră, de fapt, concurenta de la America Express 2023

La ce post de televiziune și-a făcut debutul

Scris de: Daoud Andra

01 Nov. 2023

Sânziana Negru este unul dintre primii creatori de conținut care s-au făcut remarcați în România. Activează în mediul online de ani buni, pe zona de beauty și lifestyle, și a adunat o comunitate impresionantă de fani în mediul online. În prezent, face echipă cu Laura Giurcanu, la rândul ei creatoare de conținut, în show-ul America Express. Cine este Sânziana Negru, de fapt, și când a devenit cunoscută.

Totul despre concurenta America Express: cine este Sânziana Negru

Una dintre cele mai competitive echipe din reality show-ul America Express este formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Ambele sunt creatoare de conținut și activează în zona online, iar prietenia lor le-a ajutat să facă echipă bună și în aventura de pe Drumul Soarelui.

Dacă Laura a mai participat la emisiuni TV până acum, Sânziana Negru este la prima apariție de asemenea anvergură. Creatoarea de conținut are 36 de ani și s-a născut în Republica Moldova. S-a mutat însă cu familia în România când avea 7 ani, iar în adolescență și-a descoperit pasiunea pentru muzică și pentru modelling.

Citește și: Cine ar fi câștigat America Express sezonul 6. Perechea care ar fi pus mâna pe premiul de 30.000 de euro

Cine este Sânziana Negru. Cum a ajuns celebră, de fapt, concurenta de la America Express 2023
Sânziana Negru participă la America Express în acest sezon

Debutul în televiziune

A participat, la un moment dat, la casting pentru postul de asistentă în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, însă nu a fost selectată. A debutat în televiziune după ce a absolvit Facultatea de Științe Politice. Și-a dorit inițial să lucreze în PR, însă a primit un post de reporter la Kiss TV. Ulterior, a lucrat și la postul eOkTV, dar și la Music Channel.

Dincolo de cariera de reporter și prezentator TV, a apărut și în reclame și filme. În urmă cu câțiva ani, a început să se facă remarcată în mediul online, unde posta conținut legat de frumusețe și lifestyle. Pe Instagram, creatoarea de conținut a adunat o comunitate de 369 de mii de urmăritori, pe care îi ține la curent cu tot ce face. Pe lângă cariera din online, Sânziana Negru a făcut pasul și către zona de imobiliare.

Citește și: Concurenta de la America Express 2023 care a trăit o poveste de iubire cu Smiley. Au fost împreună doi ani. De ce s-au despărțit

”Nu mai am timp să mă mai ocup și de altceva. M-am dus un pic acum într-o zonă de investiții imobiliare și șantierele îmi ocupă mai mult timp decât îmi ocupă campaniile în momentul de față. Îmi place, nu știu, poate să fie un început de drum pe partea asta, dar îmi place foarte mult și jobul pe care îl am și e un job, pentru că îmi ocupă toată ziua.

E o casă, sunt niște investiții în zona asta, lângă București, dar sunt încă în stadiul incipient spre mijloc, mai durează povestea asta mult. Este o casă pe care posibil să o exploatez eu la început, după care să o închiriez, încă nu știu. Momentan mă concentrez pe cum vreau să arate, nu pe ce voi face cu ea după.”, spunea Sânziana Negru, în urmă cu un an, pentru impact.ro.

Viața personală a Sânzianei Negru

Pe plan personal, Sânziana Negru a fost întotdeauna cât se poate de discretă. În trecut, a avut o relație de aproximativ doi ani cu Smiley. În acea perioadă a fost în atenția presei mai mult ca niciodată. Lucrurile s-au terminat între ei în anul 2008, însă au rămas în relații bune.

”Inevitabil ne întâlnim (n.r. ea și Smiley). Am rămas într-o relație foarte bună. Mă bucur foarte tare pentru familia lui și pentru fetița lui. Mi se pare că e în locul în care trebuie să fie.”, spunea influencera, în cadrul aceluiași interviu.

Citește și: Cine este și ce studii are Laura Giurcanu de la America Express. Detaliul surpriză care s-a aflat despre iubita lui Aris Eram

În prezent, presa tabloidă scrie că participanta de la America Express are o relație de câteva luni cu actorul Ștefan Floroaica. Cei doi s-au afișat în câteva ocazii împreună, însă au spus că îi leagă doar o prietenie. Ambii preferă să fie discreți în privința vieții personale, însă se pare că ar forma un cuplu de câteva luni bune.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *