Cine este și cum arată fratele lui Kate Middleton. Mulți au fost surprinși să vadă aceste poze

Fratele Prințesei de Wales a devenit tătic pentru prima dată.
Cine este și cum arată fratele lui Kate Middleton. Mulți au fost surprinși să vadă aceste poze

Kate Middleton are o relație extrem de apropiată cu frații ei și încearcă să petreacă timp cu aceștia ori de câte ori are ocazia. În vreme ce Kate Middleton se bucură de multă popularitate, puține persoane îl cunosc pe fratele acesteia, James Middleton. Bărbatul în vârstă de 36 de ani are o viață total diferită de cea a surorii sale. Iată cum a fost surprins recent!

Cine este și cum arată fratele lui Kate Middleton

Prințesa de Wales, Kate Middleton (41 de ani), are o soră și un frate, pe Pippa Middleton și James Middleton. Dacă sora Prințesei, Pippa, este o personalitate publică, fratele lor, James, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

De ani buni, James Middleton se află într-o relație cu Alizee Thevenet, o tânără de profesie analist financiar. Cei doi locuiesc într-o zonă rurală din Londra, iar una dintre activitățile favorite a lui James este apicultura.

În plus, de curând, James Middleton și soția lui au devenit părinți pentru prima oară.

James Middleton a devenit tată pentru prima dată

Paparazzii i-au surprins pe cei doi la o plimbare în Notting Hill, alături de bebelușul lor. Cumnata lui Kate Middleton nici nu zici că a născut, pentru că și-a recăpătat silueta destul de rapid. În schimb, fratele lui Kate Middleton pare un tătic tare mândru, mai ales că el împingea căruțul în care se afla micuțul lui.

Fratele lui Kate Middleton a devenit tătic/ foto: profimedia
Fratele lui Kate Middleton a devenit tătic/ foto: profimedia

S-a confruntat cu depresia

James Middletonare 36 de ani și este căsătorit cu analistul financiar francez Alizée Thevenet din 11 septembrie 2021. Evenimentul a avut loc în Bormes-les-Mimosas, Franța. Cumnata lui Kate Middleton lucrează în Londra de câțiva ani, iar acum ocupă o poziție fruntașă în firma tech TreadurySpring.

Citește și: Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu vor ajunge niciodată la un divorț oficial. Secrete din spatele relației lor de cuplu

Puțini știu că fratele lui Kate s-a confruntat cu depresia în urmă cu ani buni.

”Știu că sunt binecuvântat să trăiesc o viață privilegiată. Dar asta nu m-a făcut imun la depresie. Este dificil să descrii această afecțiune. Nu este doar tristețe. Este o boală, un cancer al minții. Nu este un sentiment, ci o absență a sentimentelor. Exiști fără scop sau directie. Nu puteam simți bucurie, emoție, doar anxietatea zguduitoare mă ridica din pat dimineața. De fapt, nu m-am gândit la sinucidere, dar nici nu am vrut să trăiesc cu starea de spirit în care mă aflam”, menționa James Middleton în 2016.

Citește și: Motivul pentru care prințul William și Kate Middleton nu pot lua masa cu copiii lor. Regula neștiută de la Casa Regală

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *