Cine este și cum arată mama fraților Tate. Ce spune Eileen despre problemele fiilor săi

Eileen i-a crescut singură pe cei trei copii după divorțul de tatăl lor
Cine este și cum arată mama fraților Tate. Ce spune Eileen despre problemele fiilor săi

În ultimele săptămâni aproape peste tot în lume au circulat știri despre situația fraților Andrew și Tristan Tate. Cei doi au fost arestați în România și se află în spatele gratiilor de aproximativ două săptămâni. Dacă pe ei îi știe o lume întreagă, cine este și cum arată mama fraților Tate? Eileen a făcut declarații despre situația în care se află cei doi băieți ai săi.

 Cine este și cum arată mama fraților Tate, dar și ce spune despre situația celor doi milionari

Andrew și Tristan Tate sunt arestați într-un dosar de trafic de persoane, viol și constituire de grup infracțional organizat. Ancheta este în plină desfășurare, iar ei se află de mai bine de două săptămâni în arest. În ciudat tuturor cererilor pe care le-au făcut pentru a fi cercetați în libertate, magistrații au decis de fiecare dată ca cei doi să rămână după gratii. Eileen Tate, mama celor doi, nu a ieșit public pentru a face declarații, ci s-a destăinuit unei prietene. Femeia se declară foarte dezamăgită de acest scandal și susține că nu și-a crescut copiii în acest fel.

Din anul 1997, atunci când s-a despărțit de tatăl copiilor săi, Eileen Tate i-a crescut singură pe Tristan, Andrew și Janine. Cea din urmă este sora mai mică a celor doi milionari, dar despre care au declarat că nu păstrează legătura. În perioada copilăriei lor, Eileen lucra la bucătăria școlii unde aceștia învățau.

Familia Tate
Familia Tate

Mama fraților Tate a comentat declarațiile lui Andrew, în care dă dovadă de misoginism, și este de părere că a spus doar acele lucruri doar pentru că au prins bine la public și pentru răspunsul pe care l-a primit înapoi.

„Nu cred că este mulțumită de ceea ce spune Andrew, de misoginism. Ea crede că el spune aceste lucruri pentru răspunsul pe care îl obține – pentru numărul de accesări pe internet”, a spus o sursă apropiată mamei celor doi frați.

Frații Tate, arestați împreună pe 30 decembrie 2022

Frații Tate, andrew și Tristan, au fost acuzați de suspiciune de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup infracțional organizat. De asemenea, Poliția Română a precizat că, cutia de pizza din videoclipul de răspuns pentru Greta Thunberg nu a jucat niciun rol în arestare. Sursa a mai adăugat, potrivit sportsmanor.com:

„Mereu vorbește despre mașini rapide și despre cum ar trebui să fie un bărbat, dar Eileen nu l-a crescut așa”.

Zilele trecute, Tristan Tate a cerut eliberarea sa din arest, motivând că trebuie să fie în libertate pentru a-și crește copiii. Magistrații au respins cererea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *