Cine este și cum arată mama lui Ștefan Bănică Jr. A fost mereu o prezență discretă spre deosebire de celebrul său fiu

Ștefan Bănică Jr: „Mama este sprijinul din umbră”

Scris de: Daoud Andra

10 Nov. 2022

Cine este și cum arată mama lui Ștefan Bănică Jr. A fost mereu o prezență discretă spre deosebire de celebrul său fiu

Pe Ștefan Bănică Jr și pe regretatul său tată îi știe toată lumea. Ambii și-au dedicat viața scenei, în timp ce mama artistului a preferat să rămână o prezență discretă și să îl susțină din umbră. Ajunsă la o vârstă venerabilă, mama lui Ștefan Bănică Jr îl sprijină în continuare pe acesta și se implică în creșterea nepotului ei cel mic.

Cine este mama lui Ștefan Bănică Jr

Regretatul artist Ștefan Bănică a fost căsătorit de două ori, iar în timpul primului mariaj s-a născut fiul său, care îi poartă numele și care astăzi este, la rândul lui, artist. Prima soție a lui Ștefan Bănică senior și mama juratului X Factor se numește Sanda Vlad-Liteanu și a fost întotdeauna o prezență discretă în spațiul public.

Mama lui Ștefan Bănică Jr a lucrat ca jurnalistă, însă a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Ea și-a susținut întotdeauna necondiționat fiul, iar artistul are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Ștefan Bănică Jr nu vorbește prea des despre familia lui, însă de curând și-a deschis sufletul, în cadrul unui podcast, și a spus câteva cuvinte despre cea care i-a dat viață.

„Mama este sprijinul din umbră, pentru cei care mă priviți din afară. Pentru mine a fost sprijinul principal. Dragostea mea vizavi de mama nu trebuie s-o demonstrez nimănui.

Intimitatea mea vizavi de familia mea sau lucrurile extrem de personale pentru mine, care sunt ținute într-un fel în cutia lor, sunt sursa mea de energie unică. Dacă simt nevoia să le împart, le împart, dacă vrei să mi le smulgi, n-ai să reușești”, i-a declarat Ștefan Bănică Jr lui Mihai Morar, în cadrul podcastului „Fain & Simplu”.

Cine este si cum arata mama lui Stefan Banică Jr
Sanda Vlad-Liteanu, mama lui Ștefan Bănică

Sanda Vlad-Liteanu, despre fiul ei

Sanda Vlad-Liteanu apare rar în public, însă în urmă cu câțiva ani i-a transmis un mesaj special fiului ei. Cu ocazia aniversării artistului din 2018, Sanda Vlad-Liteanu a spus că este foarte mândră de Ștefan Bănică Jr și că este un fiu foarte iubitor.

„Sper să-ţi fac o surpriză plăcută, mai ales că astăzi este ziua ta şi nu pot decât să te laud – ceea ce nu se întâmplă prea des. Glumesc! Tu ştii cât de mândră sunt de tine, cum ar fi fost de altfel şi tatăl tău, ca fiu iubitor ce eşti şi pentru cariera frumoasă pe care ţi-ai construit-o singur prin muncă, talent şi perseverenţă şi astăzi eşti un artist iubit şi apreciat de toată lumea.

Înclinaţiile tale artistice s-au arătat foarte devreme. Când aveai zece luni erai fascinat de melodia ‘Delilah’ pe care o cânta Tom Jones și era în mare vogă atunci. Pe la 4 ani, aveai în repertoriu ‘Gioconda se mărită’, un hit al tatălui tău, iar pe la 7 ani, erai omul-orchestră, care improvizai tot felul de instrumente și cântai.”

„Anii au trecut, poate prea repede și astăzi ti un bărbat în plină maturitate – sau nu – soț și tată a doi copii reușiți (n.r. fiul lui Ștefan Bănică Jr și al Laviniei Pârva încă nu era născut atunci)care vor ți calce pe urme.  fii sănătosîn primul rând te bucuri de tot ceea ce ai realizat,  fii la fel de exigent cu ține însuți și mai puțin cu cei din jur și -ti acorzi mai mult timp liber, atât țiecât și familiei care te iubeșteLa mulți ani, dragul meu!”, spunea Sanda Vlad-Liteanu, la vremea respectivă, pentru Antena 1.

 

9 104 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.