Cine este și cum arată noua iubită a lui Cristian Boureanu. Detaliul hilar care s-a aflat abia acum

Cristian Boureanu are o nouă iubită

Cristian Boureanu are o nouă iubită, alături de care s-a afișat recent. Cei doi nu au mai ținut cont de nimic și au făcut împreună o plimbare pe Snagov. Fostul soț al Valentinei Pelinel nu mai formează un cuplu cu Cristina Belciu de ceva timp, dar acum se pare că și-a refăcut viața alături de o altă femeie. Iată cine este și cum arată noua iubită a omului de afaceri.

Cine este Laura, noua iubită a lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu simte din nou fiorii iubirii. Fostul partener de viață al Valentinei Pelinel a dat-o uitării definitiv pe Cristina Belciu și a apărut, de curând, la brațul unei alte femei.

Fostul politician și noua lui iubită s-au plimbat pe Lacul Snagov, moment în care tânăra nu a ezitat să se fotografieze cu ochelarii de soare ai partenerului său, iar imaginea a fost distribuită pe Instagram.

Mai mult decât atât, șatena le-a dezvăluit internauților și locul în care se afla în acele momente. Ea pare extrem de fericită lângă iubitul său, însă un lucru o poate nemulțumi. Acela că numele ei este identic cu cel al unei foste partenere ale lui Cristian Boureanu, notează cei de la Cancan.

Mai exact, pe șatenă o cheamă Laura, ca pe Laura Dincă, nimeni alta decât fosta logodnică a lui Cristian Boureanu. Însă, numele de familie al acesteia este Romanică.

Citește și Momentul care l-a făcut pe Cristian Boureanu să izbucnească în lacrimi. Ce l-a emoționat peste măsură!

Ea este noua iubita a lui Cristian Boureanu
Ea este noua iubita a lui Cristian Boureanu

Cu ce se ocupă Laura Romanică

Laura Romanică este din Republica Moldova și a absolvit Dreptul penal. Conform sursei menționate mai sus, șatena pare să fie mai apropiată de vârsta iubitului decât au fost celelalte femei din viața lui.

Acum, rămâne de văzut dacă afaceristul va oficializa această nouă relație pe care o are. Ultima oară, Cristian Boureanu s-a iubit cu Cristina Belciu, actriță, model, blogger și influencer.

Aceasta se poate lăuda cu numeroși urmăritori pe Instagram. În plus, superba tânără a apărut chiar și pe coperta unei celebre reviste fashion din Italia.

Citește și Excesele alimentare pe care le face fosta iubită a lui Cristian Boureanu. Cristina Belciu: ”Nu fac niciun sacrificiu!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *