Cine este și cum arată sosia Reginei Elisabeta. Ea renunță la slujbă după 34 de ani

Scris de: Dana Cazacu

11 Sep. 2022

În caz că nu știați, Regina Elisabeta a II-a avea o sosie. Aceasta a fost în slujba Majestății Sale vreme de 34 de ani, însă acum a anunțat că renunță la acest job „din respect” după moartea suveranei. Cu toate acestea, ea va păstra ținutele pe care le-a purtat de-a lungul anilor în memoria regretatei regine. Haideți să aflăm cine este și cum arată sosia Reginei Elisabeta.

Cine este și cum arată sosia Reginei Elisabeta a II-a

Mai exact, este vorba despre Mary Reynolds. În vârstă de 89 de ani, femeia de origine britanică a devenit sosia Reginei Elisabeta în 1988. Conform relatărilor sale, pe când avea doar 17 ani i s-a spus pentru prima oară că seama leit cu suverana. Ea a declarat pentru jurnaliștii agenției de presă PA că se simțea „norocoasă” să arate ca regina, însă zilele sale în calitate de sosie urmează să se încheie.

De-a lungul anilor, Mary Reynolds a apărut în mai multe filme și emisiuni TV. Printre cele mai importante roluri ale sale a fost cel din filmul de comedie „Bullseye”. Atunci ea a jucat alături de  Sir Roger Moore. De asemenea, Reynolds a apărut și într-un episod aniversar a celebrei serii „Doctor Who”.

„A fost un mare privilegiu să arăt ca ea pentru că cred că este atât de incredibilă. Acum este o schimbare de eră, totul va fi foarte ciudat. M-am uitat la televizor cu o zi înainte și am simțit că vor fi vești proaste, care, desigur, au venit în cele din urmă și te fac să te simți foarte, foarte, foarte trist. Și apoi mi-am dat seama că acesta va fi sfârșitul în ceea ce mă privește”, a spus Mary Reynolds, scrie independent.co.uk.

Cine este și cum arată sosia Reginei Elisabeta
Cine este și cum arată sosia Reginei Elisabeta

Sosia celui mai longeviv monarh britanic a renunțat la slujbă după 34 de ani

Ei bine, decizia de a-și părăsi rolul de sosie a reginei a întristat-o mult pe Mary. Ea susține că încă mai are articole de îmbrăcăminte pe care le-a purtat în timp ce era sosie și că acum a realizat că nu o să mai aibă ocazia să le poarte.

„Era o persoană atât de plină de lumină, o persoană foarte iubită și prietenă cu toată lumea. Se simțea ca și cum ar face parte din familie.

Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina, nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, era Regina. Nu va nu va mai fi niciodată cineva ca ea”, a spus Mary Reynolds despre regretata suverană.

Ea a adăugat că probabil își va păstra ținutele Reginei, deoarece au făcut parte din sa foarte mult timp. Sosia Reginei Elisabeta a II-a a precizat că are două dulapuri separate pentru hainele sale normale și cele regale. Rememorând momente din cariera sa, Reynolds a remarcat entuziasmul pe care unii oameni îl vor experimenta când o vor vedea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9.3 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *