Cine este și cum arată sosia Reginei Elisabeta. Ea renunță la slujbă după 34 de ani

Scris de: Dana Cazacu

11 Sep. 2022

În caz că nu știați, Regina Elisabeta a II-a avea o sosie. Aceasta a fost în slujba Majestății Sale vreme de 34 de ani, însă acum a anunțat că renunță la acest job „din respect” după moartea suveranei. Cu toate acestea, ea va păstra ținutele pe care le-a purtat de-a lungul anilor în memoria regretatei regine. Haideți să aflăm cine este și cum arată sosia Reginei Elisabeta.

Cine este și cum arată sosia Reginei Elisabeta a II-a

Mai exact, este vorba despre Mary Reynolds. În vârstă de 89 de ani, femeia de origine britanică a devenit sosia Reginei Elisabeta în 1988. Conform relatărilor sale, pe când avea doar 17 ani i s-a spus pentru prima oară că seama leit cu suverana. Ea a declarat pentru jurnaliștii agenției de presă PA că se simțea „norocoasă” să arate ca regina, însă zilele sale în calitate de sosie urmează să se încheie.

De-a lungul anilor, Mary Reynolds a apărut în mai multe filme și emisiuni TV. Printre cele mai importante roluri ale sale a fost cel din filmul de comedie „Bullseye”. Atunci ea a jucat alături de  Sir Roger Moore. De asemenea, Reynolds a apărut și într-un episod aniversar a celebrei serii „Doctor Who”.

„A fost un mare privilegiu să arăt ca ea pentru că cred că este atât de incredibilă. Acum este o schimbare de eră, totul va fi foarte ciudat. M-am uitat la televizor cu o zi înainte și am simțit că vor fi vești proaste, care, desigur, au venit în cele din urmă și te fac să te simți foarte, foarte, foarte trist. Și apoi mi-am dat seama că acesta va fi sfârșitul în ceea ce mă privește”, a spus Mary Reynolds, scrie independent.co.uk.

Cine este și cum arată sosia Reginei Elisabeta
Cine este și cum arată sosia Reginei Elisabeta

Sosia celui mai longeviv monarh britanic a renunțat la slujbă după 34 de ani

Ei bine, decizia de a-și părăsi rolul de sosie a reginei a întristat-o mult pe Mary. Ea susține că încă mai are articole de îmbrăcăminte pe care le-a purtat în timp ce era sosie și că acum a realizat că nu o să mai aibă ocazia să le poarte.

„Era o persoană atât de plină de lumină, o persoană foarte iubită și prietenă cu toată lumea. Se simțea ca și cum ar face parte din familie.

Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina, nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, era Regina. Nu va nu va mai fi niciodată cineva ca ea”, a spus Mary Reynolds despre regretata suverană.

Ea a adăugat că probabil își va păstra ținutele Reginei, deoarece au făcut parte din sa foarte mult timp. Sosia Reginei Elisabeta a II-a a precizat că are două dulapuri separate pentru hainele sale normale și cele regale. Rememorând momente din cariera sa, Reynolds a remarcat entuziasmul pe care unii oameni îl vor experimenta când o vor vedea.

9.3 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.