Cine prezintă Vorbește lumea, din toamnă, la Pro TV. Se schimbă formula de prezentatori

Prima ediție în noua formulă va avea loc luni, 5 septembrie.
Cine prezintă Vorbește lumea, din toamnă, la Pro TV. Se schimbă formula de prezentatori

Cine prezintă Vorbește lumea, din toamnă, la Pro TV. În luna iulie, formula de prezentatori a emisiunii s-a schimbat. În locul clasicului trio Adela Popescu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel au fost aduse trei prezențe feminine care le-au oferit telespectatorilor ediții speciale de vară: Cosmina Păsărin, Majda și Emily Burghelea. Din această toamnă însă, echipa se schimbă din nou. Iată cine va prezenta emisiunea „Vorbește lumea”, începând de luni.

Cine prezintă Vorbește lumea, din toamnă, la Pro TV

Ediția de luni a emisiuni, care va începe de la 10:30, va avea în platou va avea o nouă echipă de prezentatori. Bogdan Ciudoi și Shurubel revin în fața telespectatorilor, dar li se va alătura un nume surpriză, anunță Pro TV.

Cum Adela Popescu, titulara de drept a postului, este plecată în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, în locul ei va fi adusă o altă prezență feminină. Numele acesteia nu este cunoscut încă, dar fanii îl vor afla odată cu difuzarea ediției de luni.

„Nici nu-mi vine să cred că spun asta, dar vara s-a încheiat! Iată că am ajuns la capătul edițiilor noastre speciale și ne bucurăm din suflet că oamenii ne-au fost aproape și am ținut împreună vara pe val. Cosmina, Majda și Emily au făcut o echipă frumoasă, iar cei de acasă au simțit energia lor, așa că le mulțumesc pentru toată deschiderea și implicarea pe care au arătat-o. De luni… începem un nou sezon: fresh, încărcat de energie, informații și invitați ce nu trebuie ratați! Băieții, Shurubel și Bogdan, revin din vacanță cu forțe proaspete și… vor avea o mare surpriză: o nouă colegă!”, a declarat Andreea Carand, producătorul executiv al emisiunii.

Cine prezintă Vorbește lumea, din toamnă, la Pro TV
Băieții, Shurubel și Bogdan, revin la Vorbește Lumea

Emily Burghelea, stări de rău în timpul emisiunii: „Nu am mai putut să stau. M-am așezt puțin”

Emily Burghelea este una dintre cele trei prezentatoare ale emisiunii pe timp de vară. Însărcinată fiind cu cel de-al doilea copil, tinerei i s-a făcut rău în timpul filmărilor și a fost nevoită să se așeze.

„Îmi este cam răuțz… Graviduța nu prea mai poate. Nu am putut să stau și pe final la dans, m-am așezat puțin.”, a scris blondina pe Instastory.

Vedeta a vorbit despre diferențele dintre prima și a doua sarcină. Atunci când era însărcinată cu Amedea, blondina nu se simțea atât de obosită.

„Se zice că fiecare sarcină este diferită și pot să vă confirm treaba asta, pentru că la Amedea, spre exemplu, parcă aveam mai multă energie.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.